Hamile kalan , kalamayan , isteyen ,istemeyen ,dogum yapan ,dogumuna gunler kalan BANA DUA EDERMSNZ

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Iyi geceler arkadaşlar. Reglime 6 gun kaldi yumurtlama gunum 11 gun onceydi dun gece ilginc birşey oldu. Gece yatagima gecmeden hafif sol kasigim agridi. Yataga geçtikten sonra bir agri basladi aslinda agri diyemem sızlama gibi gerilme gibi sol da daha cok ama saga da cok hafif vuruyordu.. Şiddetli bir agri degildi hafif ama cok hissediliyordu 3 sn surdu sonra tekrar oldu. 2 saat boyunca sık sık oldu ve uyuyamadim cok heycanlandm cunku. O 2 saat icinde yataktan kalkarkende agri oldu vcye girerkende sonra uyumuşum. Bugun yine ayni olmasada hareket ettigimde sol kasıkta agrilarim oluyor.

Ramazanın hürmetine dua topluyorum lutfen bana ve bebegi olmayanlara isteyenlere dua edermisiniz ? Buna ramazan ayında daha çok ihtiyacımız var.
Ve bu durumu yaşayan ve sonucu iki çizgili idrar testiyle biten birileri varsa bana umut olurmusunuz? Cunku hic ama hic umudum kalmadı...

Allah gönlüne göre versin inşallah yanılmazsın inşallah inşallah duamdasın Can'ım sen ve tüm isteyenler bende dahil ol ak üzere inşallah bebeğindir belirti gösteriyordur inşallah

Çok sagol canım inşalllahhhh...
Benim uykumdan uyandiran 2 agri oldu 1i kistti 2.side 2 sene once yaşadigim ama kcagıma alamadigim bebegimdi.

Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım.
Umutlandirmak istemem ama benimde adetime 1 hafta kadar vardı kasiklarimda ağrılar oldu ara ara adet günümü beklemeden test yaptım ve sonuç pozitif..
Rabbim o anı o heyecanı isteyen herkese yaşatsın inşallah evet sabırsız oluyor insan ama biraz daha bekle ve test yap inşallah istediğin sonucu alırsın mübarek gecede Rabbim dualarını kabul etsin inşaallah

Allah en hayirli zamanda size ve tum isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Ben de yaklasik 1bucuk sene bebegimi bekledim. Beklemek ne zordur bilirim. Rabbim bekleyisinizin sonunu gonlunuzdeki gibi eylesin...

Aminnnn regl olacakmişşin gibimiydi agrilarin ? Benim oyle degil. Ani hareketlerde sanki yanma sızı gibi bide gerilme hissi ama dunkini tarif edemem cok degisikti. Sut hormonum yukseldigi zamanda agrim oluyordu ama onun gibide degil. Kist gibi siddetlide degil. Cok garip oldum. Inan dune kadar aklima getirmiyordum dun oyle olunca cok heycanlandm.
Umutlandir beni cunku umuda ihtiyacim var

Allah en hayirli zamanda size ve tum isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Ben de yaklasik 1bucuk sene bebegimi bekledim. Beklemek ne zordur bilirim. Rabbim bekleyisinizin sonunu gonlunuzdeki gibi eylesin...

Allah razı olsun bizimde 2 sene oldu cevremdeki herkes hamile kaldi sira bizde diye kendimi avutuyorum. Çok sagolun hayirli olsun sizede rabbim sizin ve bebeginizin yardimcisi olsun saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşalllah

Canım benim.adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı ama ondan daha şiddetli ve ara ara vuruyordu ama herkeste daha farklı belirti olurmuş bazısında hiç olmazmış.
İnşallah sendeki bu belirti de bebişin habercisidir canim

2 sene once hamile kalmisim gec dollenmeymis. Hic bir belirtim olmadi ogrendigim gun gece cok fena kasik agrim oldu tam hatirlamiyorum uykumdan uyandirmisti hemen hemen boyle birseydi gerilme falan oluyordu. Ve uyutmadi beni. Ama ben hamile olduguma o gece inandim. Gec dollenme oldugu icin zamani kestiremiyorim. Sadece olasi yumurtlama gununden 2.5 -3 hafta sonraydi ondan eminim...!
Ogrendigimde 6 haftalikti

Ben sana kurban olurum canım arkadaşım bütün dualarım seninle ama sanki bu defa oldu gibi hissediyorum ben ama yine de ümitlenmiyelim sonra sitresten olmuyor rahat davran bitanem ben yanındayım

Ben sana kurban olurum canım arkadaşım bütün dualarım seninle ama sanki bu defa oldu gibi hissediyorum ben ama yine de ümitlenmiyelim sonra sitresten olmuyor rahat davran bitanem ben yanındayım

çokkkk sagol cnm insallah olmuştur olmasa da napalim der 3 aylik yaz doneminin tadini cikarmaya bakariz
Gelsin havuzlar gelsin plaj bikini terlik en sevdigm ohhh ohhh insallah cnm ya insallah bu sefer beni yaniltmaz bu agrilar

çokkkk sagol cnm insallah olmuştur olmasa da napalim der 3 aylik yaz doneminin tadini cikarmaya bakariz
Gelsin havuzlar gelsin plaj bikini terlik en sevdigm ohhh ohhh insallah cnm ya insallah bu sefer beni yaniltmaz bu agrilar
İnşallah bitanem inşallah ya Adetinden tam bir hafta öncesini gösterebilen testler var 20 tl 30 tl filan ondan alsana normal gebelik testi gibi değil onlar

İnşallah bitanem inşallah ya Adetinden tam bir hafta öncesini gösterebilen testler var 20 tl 30 tl filan ondan alsana normal gebelik testi gibi değil onlar

Bebegim alsam ne olacak ki. Negatif ciksa dicem ki salak test iste hamileyim gostermiyo
Onun yerine saglik ocagi cok yakinimda gider kan da verirm zaten sorunda negatif gormekte
Reglken cekmedigim bel agrisini da cekiyorum. Allahim yardim et

Bebegim alsam ne olacak ki. Negatif ciksa dicem ki salak test iste hamileyim gostermiyo
Onun yerine saglik ocagi cok yakinimda gider kan da verirm zaten sorunda negatif gormekte
Reglken cekmedigim bel agrisini da cekiyorum. Allahim yardim et
E tamam işte sen al o testi bi yap çıkarsa çıkar. negatif çıkarsada adet gecikmene bakarsın

Neyse zaten ramazandayız iftarlara gidip gelmekten misafir ağırlamaktan zaman çabuk geçiyor :)

Evet cnm yarinla birlikte 5 gun kalmiş aman 5 gun ne ki ? yarin temizlik yaparim guzel bir yemek zaman gecer
Sonraki gun bir yere davetliyiz orda da cay kahve muhabbet...
Sonra pazar eşimleyim zaten. Bak 3 gun gitti bile

Rabbim bu mübarek günler hürmetine isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…