• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalan var mı

anneadayzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
Merhaba kızlar ben 2 aydır düzenli adet oluyorum normalde olmam takvimde 5 haziran korunmasız ilişki dedi ilişkiye girdim 10 haziran yumurta akı gibi sıvı geldi 11 haziran ilişkiye girdim 12 13 14 15 haziran yumurtlama günümün yüksek olduğu zmn ve 12 haziran bugun aynı yumurta akı gibi sıvı geldi kasık agrısı göğüs hassasiyeti ben bugün ilişkiye girmesem hamile kalırmıyım hamile kalan varmı varmıdır

Yumurtlamanız bugün bile olsa 11 hazirandaki spermle döllenebilir. 2 günde 1 ilişki ile hamile kalınıyor genelde

İnşallah tutmuştur. Yaptınız mı?
Yarın yapcam ama 5 haziran ilk yumurtlama 10 haziran ikinci yumurtlama 11 haziran degerlendirdim cnm bide 5 haziran 12 haziran son yumurtlama bende Bayaa kasık agrısı oldu 1 hafta 3 gün meme uçlarım acıdı bide meme halalarım buydu uçaları siyahladı Laboquick test sipariş ettim

Yarın yapcam ama 5 haziran ilk yumurtlama 10 haziran ikinci yumurtlama 11 haziran degerlendirdim cnm bide 5 haziran 12 haziran son yumurtlama bende Bayaa kasık agrısı oldu 1 hafta 3 gün meme uçlarım acıdı bide meme halalarım buydu uçaları siyahladı Laboquick test sipariş ettim
Meme hassasiyeti olabiliyo eve ama ilk belirtiler çok değişken valla test yapmadan bi şey denmez

Meme hassasiyeti olabiliyo eve ama ilk belirtiler çok değişken valla test yapmadan bi şey denmez
20260617_111121.webp

Eklentiler

• 20260617_110032.webp
    20260617_110032.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 77
Kaset test yerine neden erken gebelik testi yapmadınız ki. Ondan daha belli olurdu. Tabi bu benim fikrim. Ben testlerinizde ikinci bir çizgi göremedim

Kaset test yerine neden erken gebelik testi yapmadınız ki. Ondan daha belli olurdu. Tabi bu benim fikrim. Ben testlerinizde ikinci bir çizgi göremedim
Atım cnm
Aaa sanki çok hafif silik var gibi ya. Çok erken gebelikte laboquick benim bebişi de böyle gösterdi. Yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi varsa onu yap bence o zaman belli olur
Var ya 3 tane yaptım 3 de silik ama hemen çıktı yarın kan vercem sen nasıl ögrendin

Atım cnm

Var ya 3 tane yaptım 3 de silik ama hemen çıktı yarın kan vercem sen nasıl ögrendin
Ben 1 gün önce akşam laboquickte belli belirsiz gördüm. Sonra ertesi sabah ilk idrarla predictor yaptım. Onda da çok silik bi çizgi vardı. Öğlen gidip kan verdim, 22 ile öğrendim. Şimdi 34 haftalık hamileyim 🙃

Ben 1 gün önce akşam laboquickte belli belirsiz gördüm. Sonra ertesi sabah ilk idrarla predictor yaptım. Onda da çok silik bi çizgi vardı. Öğlen gidip kan verdim, 22 ile öğrendim. Şimdi 34 haftalık hamileyim 🙃
Ayy bu marka normalde yakacık vermezmiş ben aynı marka 3 tane yaptım midemde bulanıyor böle cnm tuzlu istiyo tatlıdan çok severim diksindim çıkar dimi sizinde mi böleydi

Ben 1 gün önce akşam laboquickte belli belirsiz gördüm. Sonra ertesi sabah ilk idrarla predictor yaptım. Onda da çok silik bi çizgi vardı. Öğlen gidip kan verdim, 22 ile öğrendim. Şimdi 34 haftalık
Ayy bu marka normalde yakacık vermezmiş ben aynı marka 3 tane yaptım midemde bulanıyor böle cnm tuzlu istiyo tatlıdan çok severim diksindim çıkar dimi sizinde mi böleydi

hamileyim 🙃
Test duruyormuş atsanız Allah analı babalı büyütsün inşallah

Back
X