HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Ay inşallah ya düşüncesi bile nasıl mutlu ediyor inşallah canım benim ikimizde birbirimize veririz o haberi bugün iğnenin 6.günü
Beni bu ay kendi halime bıraktı doktor bakalım nolucak kuzum. Olmazsa zaten ben de herhalde ilaç ve iğneye devam. Geçen ay yumurtam kendisi çatlamıştı iğne olmadım

Yok kuşum kullanmadım kendiliğinden doğal büyüdü folik asit ve takviye vitaminler kullandık sağlıklı beslendim o kadar elenatal 1 folik asit d vitamini krill yağı(omega3) havuç tüketmeye dikkat ettim
Oh maşallah canım inşallah tutar bu ay ikimizinde🩷

Kızlar bu ay test yapmayacaktım ama predictor early test aldım 3 lü. Pazartesi sabah yapacağım birini , bat a tam 6 gün varken varsa çıkar belki

Kızlar yumurtam benimle mi baksanıza bi :)

Eklentiler

• 1000121924.webp
    1000121924.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 27
Eveeet, akşam tekrar yap bakalım çizgi silikleşecek mi? Silikleşirse anla ki çatladı bugünleri mutlaka değerlendir 🥰 inşallah gebelik testinde de pozitif görürsün canım🦋🙏🏻
Tamam bebisim yarın da bakarım dün gece ve sabah değerlendirdim 🫠ins gebe kalırım dua etttt

Tamam bebisim yarın da bakarım dün gece ve sabah değerlendirdim 🫠ins gebe kalırım dua etttt
Dün geceyi değerlendirmen çok güzel olmuş, etmez miyim ya inşallah canım benim güzel haberlerini de görürüm sen zaten bilirsin hemen kalkma dik ayaklarını havaya yastik koy 🐣

Kızlar kırmızı göründü maalesef 😅 Bu ay çok girmeyi düşünmüyorum, biraz stres yapıyorum galiba o yüzden gecikti. Ara sıra bakarım size. İnşallah hepiniz bir an önce bebişlerinize kavuşursunuz 🙏🏻🩷😘

s3lin07 s3lin07 Güncel tarihlerim bu şekilde 💕

Sat: 28 Şubat
Bat: 30 mart

Son düzenleme:
Bende ilk kez çocuk denediğimizde 30 gün olan döndüm 28 e düştü anlamadım arrık duygulardan dolayı hormonlar mı etkileniyor anlayamadım
Bence kesinlikle çok etkiliyor, hayatımda ilk kez böyle bir şey oldu çünkü. Olabildiğince relax gitmek lazım

Back
X