HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Kızlarr 25 şubat en pik olduğu zamandı yumurtlamamın. 8-9 martta test yapmayı düşünüyorum çok mu erken olur

Özel hastanelerde acil girişlerinde ne kadar isterler acaba hiç geçen ayki gibi para ödemek de istemiyorum

Kızlar şumurtlamadan sonra lh testleri geri koyulaşması tekrar yumurtlama olduğunu mu gösteriyor yoksa normal birşey mi bu

Kızlar dayanamayıp yarın sabah saglık ocagından test verecegım sımdıden cok meraklı ve heyecanlıyım umarım aksamına cıkar sonuc

Bu ay gecen aykı gıbı belırtı falan da olmadı gercı ama bellı de olmaz belırtı sart degıl sonucta :/

Merhaba Sizce gebelik varmı. Bugün adet günüm normalde bu yaptığım 2. test dünkinde hiç birşey çıkmamıştı. yada ben çok incelemedim ama bilemedim 3 oğlum var. varmı acaba ya çok kaygılıyım.

Eklentiler

• IMG_20250304_152219.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20250304_151019.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20250304_141304.webp
    34 KB · Görüntüleme: 52
Selaam herkese benide
selam herkese benide eklermisiniz :)

Aslında ağustos anneleri grubundaydım fakat 8haftalık bebeğimin kalbi durdu. 3.aşılamam tutmuştu.
16ocak kürtaj oldum
16 şubat sat.
3mart 4.aşılamamı oldum bakalım hayırlısı

Acilden gırıs mı actırıcam doktora gorunmem gerekıyor mu pekı ?
Akşam kaset test aldım artimedin ama maalesef o vardı , silik çizgi çıkardı . Doğru da olabilir olmaya da olur artimed maalesef ama ilk çocuğu da da bu testte silik bor çizgiyle ogrenmistim . Kaset test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…