Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikince test yapın en doğru cevabı böyle alırsınızKızlar adetime 2 gün veya 3 gün var . Normalde göğüs hassasiyetim olur. Yine oldu 2 gün sürdü bugün azaldı . Normalde azalınca bir iki güne adet oluyorum.
Peki böyle hassasiyeti adete yakin azalipta yinede hamile olan varmı?
Ya 2 gün önce yaptım tamamen negatifti .varsa bile cikmaz diye yapmıyorum. Sizin oldu mu göğüslerde falan değişikliklerTes yap![]()
Belirtiler herkeste farklılık gösteriyor desemki aynısı bendede oldu hamileyim ya sen degilsen biz bişey diyemeyiz ancak test yaparak öğrenebilirsin bizim sana diyeceklerimiz seni umutlandırır sadece ben kendimi söyleyim adet öncesi sendromu yaşadım hiç bir farkı yoktu ha oldum ha olacağım diyordumKızlar ya yokmu böyle olan. Bugun adet günüm gogus hassasiyetim yok oldu ama adet te gelmiyor.
Yoktur yani, çünkü çıkardı... Belirtiler herkeste farklı ilkinde hiç göğüs olmadı, bunda çok olduYa 2 gün önce yaptım tamamen negatifti .varsa bile cikmaz diye yapmıyorum. Sizin oldu mu göğüslerde falan değişiklikler
Ilk kızımda bende ha oldum ha olcam diyodum ordan ağrı konusunda tecrübem var ama göğüsleri bilemedim . Normalde göğüs agrım kesilince adet olurum. Sizin göğüsler de oldumu değişiklikBelirtiler herkeste farklılık gösteriyor desemki aynısı bendede oldu hamileyim ya sen degilsen biz bişey diyemeyiz ancak test yaparak öğrenebilirsin bizim sana diyeceklerimiz seni umutlandırır sadece ben kendimi söyleyim adet öncesi sendromu yaşadım hiç bir farkı yoktu ha oldum ha olacağım diyordum
Anladım çok teşekkürler ❤Yoktur yani, çünkü çıkardı... Belirtiler herkeste farklı ilkinde hiç göğüs olmadı, bunda çok oldu![]()
Hiç degişiklik yoktu kontrol ediyordum hassasiyet olsun diye yoktu ama ay dayanılmaz baş ağrım vardı bi tek oda adetime 2 3 gün kala gitmişti diğer belirtilerde adet olduğum zaman ile aynıydıIlk kızımda bende ha oldum ha olcam diyodum ordan ağrı konusunda tecrübem var ama göğüsleri bilemedim . Normalde göğüs agrım kesilince adet olurum. Sizin göğüsler de oldumu değişiklik
Aynılarını bende yaşıyorum şuan . Normalde peki adet olucağınız zaman sizinde göğüsleriniz agrirmiydi adete yakın.. dua edin bana da lütfen hamilelerin duası kabul olrmuş ❤Hiç degişiklik yoktu kontrol ediyordum hassasiyet olsun diye yoktu ama ay dayanılmaz baş ağrım vardı bi tek oda adetime 2 3 gün kala gitmişti diğer belirtilerde adet olduğum zaman ile aynıydı
3 4 gün önce sanki süt geliyormuş gibi olur sonra geçer inşallah hamilesindir rabbim bebek isteyen herkese saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahAynılarını bende yaşıyorum şuan . Normalde peki adet olucağınız zaman sizinde göğüsleriniz agrirmiydi adete yakın.. dua edin bana da lütfen hamilelerin duası kabul olrmuş ❤
Amin . Allah razı olsun bin kere . Nerde varsa . Cümlemizin3 4 gün önce sanki süt geliyormuş gibi olur sonra geçer inşallah hamilesindir rabbim bebek isteyen herkese saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Aminn Allah senden de razı olsun canımAmin . Allah razı olsun bin kere . Nerde varsa . Cümlemizin