Hamile kaldığım adam benimle evlenmeyeceğini söyledi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

justdefneee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2024
32
24
3
22
21 yaşındayım. Üniversite okuyorum. Babam öldü. Annemle yaşıyorum. 1 senedir hayatımda biri var kendisi 30 yaşında evli ve 1 erkek çocuğu var. 2 aylık hamileyim. Geçen hafta öğrendim. Bunu ona söylediğimde bana bir teklif yaptı karımı boşayamam . Eğer bu çocuğu doğurursan ve sesini çıkartmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm dedi. Ne yapacağım?

21 yaşındayım. Üniversite okuyorum. Babam öldü. Annemle yaşıyorum. 1 senedir hayatımda biri var kendisi 30 yaşında evli ve 1 erkek çocuğu var. 2 aylık hamileyim. Geçen hafta öğrendim. Bunu ona söylediğimde bana bir teklif yaptı karımı boşayamam . Eğer bu çocuğu doğurursan ve sesini çıkartmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm dedi. Ne yapacağım?
Aynı senaryo aynı linçler gelecek öf. Daha yaratıcı olun ya

Ev + araba isterim yoksa karina soylerim de👍🏻

21 yaşında, yaptığının sorumluluğunu almayıp üstünü örtmeye çalışan aşağılık bir adamdan hamilesin. Sana açık açık kapatması olmanı teklif ediyor. İlerde de tıpkı eşine ihanet ettiği gibi sana da ihanet edecek. Bebek hakkında yorum yapamam, oku önüne bak hayatını kurtar.

Geçen de konu açmamış mıydınız? Adamın iki oğlu vardı o zaman. Zengin diyordunuz. Aynı konuya ufak değişikliklerle farklı yorum alınmaz ki. Kimse de size evli adamla ilişki kurmakla çok iyi yapmışsın demez. Evli adamdan hamile kalmak çok güzel demez. Ay yazıııık ortada kalmış da demez. Bile bile yapmışsınız. Hayırlı olsun.
Doğurup oturacak mısınız?

21 yaşındayım. Üniversite okuyorum. Babam öldü. Annemle yaşıyorum. 1 senedir hayatımda biri var kendisi 30 yaşında evli ve 1 erkek çocuğu var. 2 aylık hamileyim. Geçen hafta öğrendim. Bunu ona söylediğimde bana bir teklif yaptı karımı boşayamam . Eğer bu çocuğu doğurursan ve sesini çıkartmazsan size ev alırım oraya yerleştiririm dedi. Ne yapacağım
Evli adamla beraber olurken aklın neredeydi,boşamaz tabi karısına gider korkak adam.Sosyal medyadan tanıştığım birisinin de evli olduğunu öğrendim tanıştıktan 2 hafta sonra falan, 4 yaşında da kızı olduğunu söylemişti bana, çok yakışıklı bi adamdı ve parası da vardı istediğim her şeyi alabilecek düzeydeydi ama ben duyduğum an sayıp sövdüm ve engelledim.Evli adamla işim olmaz.Yuva yıkanın da yuvası olmaz.Eğer hikaye gerçekse bebeği aldır.Yapılacak tek şey bu

Okulunu bitirip,is bulup, calisip kendi evini kendin alacaksin. Gecende de ayni konu vardi, istedigin cevap gelene kadar soracak misin?
Burda sana kimse evli adamdan cocuk dogur da adami somur demez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X