efya_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2013 384 19 48 İstanbul 24 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi efya_ #1 Kızlar geçen gebeliğimde hiç böyle birşey olmamıştı hatta eşimi daha çok istiyordum ama bu sefer neredeyse tiksiniyorum bildiğin soğudum adamdan. Eskiler kadın hamileyken eşinden soğuyunca bebek babasına benzer diyorlar. Aslı var mıdır acaba :) Son düzenleme: 24 Ocak 2014
Kızlar geçen gebeliğimde hiç böyle birşey olmamıştı hatta eşimi daha çok istiyordum ama bu sefer neredeyse tiksiniyorum bildiğin soğudum adamdan. Eskiler kadın hamileyken eşinden soğuyunca bebek babasına benzer diyorlar. Aslı var mıdır acaba :)
H hokokopoko Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ocak 2014 49 17 28 24 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi efya_ #2 bence bu konu hakkında destek almalısını bu olumsuzluk ilerde evliliğini kötü etkiler
efya_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2013 384 19 48 İstanbul 24 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi efya_ #3 hokokopoko .!.: bence bu konu hakkında destek almalısını bu olumsuzluk ilerde evliliğini kötü etkiler Genişletmek için tıkla... Ben hamileliğe bağlı geçici bişi olduğunu düşünüyorum İlk aylardan sonra geçer heralde
hokokopoko .!.: bence bu konu hakkında destek almalısını bu olumsuzluk ilerde evliliğini kötü etkiler Genişletmek için tıkla... Ben hamileliğe bağlı geçici bişi olduğunu düşünüyorum İlk aylardan sonra geçer heralde