- 2 Mayıs 2025
- 3.434
- 2.467
- 48
- 27
GebeyimPazartesi vereceğim inşallah teşekkür ederim siz gebemisiniz ve adenommu vardı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GebeyimPazartesi vereceğim inşallah teşekkür ederim siz gebemisiniz ve adenommu vardı
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinGebeyimpco görünümü vardı sadece
Yok yok sanmıyorum testleri atar mısınız ?Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsininşallah bende testler doğrudur hayal kırıklığı yaşamam
![]()
Yok yok sanmıyorum testleri atar mısınız ?
Vallahi bende hiç kalkamıyorum sabaha kadar sabah erken duş alıyorum ve adet bitiminin ertesi günden itibaren her gün degerlendiriyrouz eşim vitamin kullanıyor bende doktorumun verdiği folik asit kullanıyorumGerçeklik payı nedir bilemiyorum ama ben o gece kalkmadım ve hamile kaldim
İnşallah
Hayır benim hiç göğüs hassasiyetim yokİnşallahümitlenmek istemiyorum kan vermeden daha önce bi gebelik testim pozitifto negatif çıktı kanda. bu arada göğsümdede acı vardı baya dokununda o azaldı şuan uç kısımda var biraz sizdede o tarz bir şey oldumu
Maşallah kaç haftalık sizinHayır benim hiç göğüs hassasiyetim yok![]()
daha çok küçük 5Maşallah kaç haftalık sizin
Ay maşallahhdaha çok küçük 5![]()
Aşkım yeni öğrendim evet 5 gün olduAy maşallahhnazarlardan korusun rabbim yenimi öğrendiniz sizin belirtiler neydi
Çok yeni ayAşkım yeni öğrendim evet 5 gün oldu
Merak etme güzel düşün ben de herkeste genelde yanlış veren bir testte öğrendim doğruyu kan söylerÇok yeni ayteşekkür ederim cevaplarınız için biraz içime su serpildi
Merak etme güzel düşün ben de herkeste genelde yanlış veren bir testte öğrendim doğruyu kan söyler
teşekkür ederim doğru diyorsunuzMerak etme güzel düşün ben de herkeste genelde yanlış veren bir testte öğrendim doğruyu kan söyler![]()
![]()
Merhaba canım senin adına çok sevindim bir ay ara vercem ağustos da demiştin diye hatırlıyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGebeyimpco görünümü vardı sadece
Amin canım teşekkür ederimMerhaba canım senin adına çok sevindim bir ay ara vercem ağustos da demiştin diye hatırlıyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Nasıl anladın öğrendin dikkat et kendine belirtilerin nedir canımAmin canım teşekkür ederim![]()
Sırf senin adını yazıp girdim biliyor musun senin adını aradım özellikle çok dua ettim sana geçen sefer muhabbet in bana çok iyi gelmiştiAmin canım teşekkür ederim![]()