Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşimle bir bebek istediğimize karar verdiğimizden beri her ay yumurtlama günü takip ettim , ilişkiden sonra kalkmadım ve her regl olacağıma yakın stres yaşadım tuttu mu bu sefer diye ve tam 7 ay oldu bir türlü gebe kalamadım. Doktora gittim hormonlarıma baktırmak için ve önce yumurtalıklarıma baktı bir sorun yoktu sonrasında da beni bir dahaki regl döneminin 2.günü kan vermem için çağırdı. O kadar çok kafamda bir an önce regl olayım da bi sorun var mı yok mu öğreneyim düşüncesiyle geçirdim ki o ayı tam da o ay gebe kaldım ve hiçbir şeye gerek kalmadı. Yani stres , acaba oldu mu , bu sefer tuttu mu gibi düşüncelerle bence olmuyor ki stresin zaten yumurtalıklara baskı yaptığı bir hormon salgıladığını öğrendim. Folik asit kullanıyordum zaten karsr verdiğimizden beri onun dışında da ne yumurtlama takip ettim ne pozisyonla uğraştım. Akışına bırakınca oluyor, umarım bir an önce evlatla müjdelenir sağlıkla kucağınıza alırsınız