Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lütfen biri bana bişi sölesin kafayı yiycem erkek arkadasımla kıyafetlerimiz üzerimizdeyken sürtünme yoluyla bişeyler yasadık bacagıma boşaldıgını fark ettim bi iki dk sonra korkudan kalktım banyoya girdim ve vajinamı yıkadım 10 gün önce olu adet düzenime göre dün hasta olmam gerekiodu oldumda ama normal adet gibi degil göğüs uclarım yanıo kasıklarım acıo basım dolanıo cok zayıfladım gözlerim cöktü resmen üstüne görme olabilir mi hailemiyim kısacası benneyaptımki
lütfen biri bana bişi sölesin kafayı yiycem erkek arkadasımla kıyafetlerimiz üzerimizdeyken sürtünme yoluyla bişeyler yasadık bacagıma boşaldıgını fark ettim bi iki dk sonra korkudan kalktım banyoya girdim ve vajinamı yıkadım 10 gün önce olu adet düzenime göre dün hasta olmam gerekiodu oldumda ama normal adet gibi degil göğüs uclarım yanıo kasıklarım acıo basım dolanıo cok zayıfladım gözlerim cöktü resmen üstüne görme olabilir mi hailemiyim kısacası benneyaptımki
ulan biz iki senedir deniyoz sonuna kadar.bunlar daha soyunmadan hamile kalmayı düşünüyor.bu kadar kolay olsaydı futbol takımı kurardı herkes.töbeler olsunnnsırnaşık şey
bende ayın 5 inde hasta olacaktım olmadım tam umutlanıyorken 9 unda sürpriz yaptıpembemsi bişey geldi sonra da normal kanama şimdi karın ağrısı ve ter basması var .sizce noldu şimdi bana