Hamile Kaldıktan Sonra sigarayı Bırakanlar Buraya !!!

Sigarayı bırakabildinizmi ???

• Hamile kalmayı planladıktan sonra bıraktım

OY: 0 0,0%
  • Hamile kaldığımı hissettiğim an bıraktım

OY: 0 0,0%
  • Hamile kaldığımı öğrendiğim gün bıraktım

OY: 5 45,5%
  • Hamileliğin X ayında bıraktım

OY: 4 36,4%
  • Hamileyim bırakamadım

OY: 2 18,2%

• Ankete Katılan
    11

brnyns

my miracle !!!
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
1.091
1
66
İstanbul
Arkadaşlar hamile kalmak istiyorum ama sigarayı bırakamıyorum ( ltfn hamile kaldığını öğrenip hemen sigarayı bırakabilenler bizimle paylaşsın ( Yardıma İhtiyaç !!!! ) ANKETE KATILIN....

Arkadaşlar hamile kalmak istiyorum ama sigarayı bırakamıyorum ( ltfn hamile kaldığını öğrenip hemen sigarayı bırakabilenler bizimle paylaşsın ( Yardıma İhtiyaç !!!! ) ANKETE KATILIN....

ben ne hamileyim ne de sigara içiyorum
ama etrafımdaki herkes hamile olduğunu öğrendiğini an bıraktı sigarayı
o vicdani bişey olduğundan hiçde zorlanmadılar
hatta allah yardım ediyo sanırım çok da canları falan istememiş

ben ne hamileyim ne de sigara içiyorum
ama etrafımdaki herkes hamile olduğunu öğrendiğini an bıraktı sigarayı
o vicdani bişey olduğundan hiçde zorlanmadılar
hatta allah yardım ediyo sanırım çok da canları falan istememiş

ben hamileyim ve ilk 3 ay içmedim tiksindim

şimdi ise paket falan almıyorum ama eşimi cebinde bulursam günde 2 tane falan içiyorum ama eskisi gibi bağımlı değilim :80:

sigara kullanmayışını tbr ediyorum ama dediğin gibi vicdan meselesi ama aynı zamanda tiksinenler falanda oluyo ben merak edip paylaşılsın istedim cvpladığın için tşk ederim...

bence hamile kaldığını öğrenene kadar kasmana gerek yok
öğrenince zaten tak diye bırakcana eminim
boş yere strese girme şimdiden
çünkü stres de bebeğin olmasını engelliyor
şekil a ben:5. denememiz de fos

ben hamileyim ve ilk 3 ay içmedim tiksindim

şimdi ise paket falan almıyorum ama eşimi cebinde bulursam günde 2 tane falan içiyorum ama eskisi gibi bağımlı değilim :80:

ne güzel hamileysen kaçıncı ayındasın peki ??? bu arada keşke o 2 taneyide içmesen

Ya benim 5 hamileğim oldu ilk evliliğimden 2 oğlum var şu anda 2. ye evlendim ve bebek istiyoruz 2 kere kürtaj oldum (( 3. hamile kaldığımda hematomlu bir hamilelikti ve servikal gebelik oldu kalbi durdu alındı çok riskliydi alındıktan sonra 2 ay kanamam durmadı ve gece acile gittiğimizde ameliyat dendi 5 dr girdi ameliyata 6 saat sürdü ölümden resmen döndüm 3 ay sonra hamile kalabileceğimi sölediler ama ben bütün testleri yaptırmama rağmen hala hamile kalamadım 2 kerede kimyasal gebelik ama yinede allahıma şükürler olsun allah oğullarıma sağlıklı uzun ömür versin

geçmiş olsun çok üzücü şeyler yaşamışsın cidden
allah tekrar göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…