hamile kaldım işte yöntemi

kaos302

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2010
881
293
158
İzmir
arkadaşlar 2 yıl bebek istedim uğraştım çatlama iğneleri klomenler hiç bir şekilde olmadı. en sonunda aşılama yapılacak öncesinde rahim filmi çekelim dediler. rahim filmi çekildi kapalılık göründü. bende ameliyat gerekiyo diye o ay çok rahattım. nasılsa olmuyo ya.. ameliyata girdim aynı ayın sonunda fakat boşuna ameliyat olmuşum sadece ilacı hızlı verdikleri için kapalı görünmüş ve ameliyata girerken hamileymişim. sadece idrar testi yaptıkları için fark edilmemiş.

tabiki bebeğim düştü. o ay çok üzüldüm kahroldum. bırakıyorum hiç birşey istemiyorum dedim . kendimi hazır hissedince aşılama olacağım dedim. ve bir ay sonra normal adetimi gördüm artık hiç düşünmüyordum açık öğretimden 2. üni. kaydoldum işimle eşimle meşgul oldum. ve sonrki ay hiç planlamadan hemde saçma bir zamanda adetime yakın yumurtlamışım, hamile kalmışım şuan 8 haftalık.

yani derlerdi yok düşünme rahat bırak öyle olur ancak diye ama ben inanmazdım. herşeyin başı stres eğer uzun süredir deniyorsanız kendinize bir tatil verin derim ben. herşey daha güzel olacak..

gözün aydın canım:)
umudunu kestiğin zaman allah sana umut vermiş :)
allah analı babalı büyütsün:31:

sağlıkla kucağına al inşallah
1 senedir deniyoruz biz de, bu ay klomen kullandım ama eşimin işleri nedeniyle ilişkiye giremedik.
zaten son aylarda çocuk stresinden yumurtlama günlerinde sevişemez olduk :14::14:
nasıl yapıcam bilmiyorum ama benim de bebek fikrinden uzaklaşmam lazım. seninki gibi bir mucizeye öyle ihtiyacım var ki...Rabbim inşallah duyar sesimi

Ne guzel.. Allah anali babali buyutsunnn cok guzel bi duygu olsa gerek anne olmak.. Biz de sizin gibi ne ilaclar aldik bu 2 yildir bebek sahibi olmak istioruz ama olmuyor :( gitmedigimiz doktor kalmadi.. Almanyadan igne bile getirttik esim icin.. Servet harcadik resmen.. Buna ragmen hala hamile kalamadim.. Artik hic umidim yok .. Giderek kestim umidimi. Bu ay gec adet oldum sandim ki hamileyim. Gittim test aldim heycanlanarak, hevesim kursagimda kaldi.. Artik hicbise istemiorummm :( :(

arkadaşlar bu umutsuzluklarınızı o kadar iyi biliyorum ki.. ama inanın olacağına lütfen.. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..

arkadaşlar 2 yıl bebek istedim uğraştım çatlama iğneleri klomenler hiç bir şekilde olmadı. en sonunda aşılama yapılacak öncesinde rahim filmi çekelim dediler. rahim filmi çekildi kapalılık göründü. bende ameliyat gerekiyo diye o ay çok rahattım. nasılsa olmuyo ya.. ameliyata girdim aynı ayın sonunda fakat boşuna ameliyat olmuşum sadece ilacı hızlı verdikleri için kapalı görünmüş ve ameliyata girerken hamileymişim. sadece idrar testi yaptıkları için fark edilmemiş.

tabiki bebeğim düştü. o ay çok üzüldüm kahroldum. bırakıyorum hiç birşey istemiyorum dedim . kendimi hazır hissedince aşılama olacağım dedim. ve bir ay sonra normal adetimi gördüm artık hiç düşünmüyordum açık öğretimden 2. üni. kaydoldum işimle eşimle meşgul oldum. ve sonrki ay hiç planlamadan hemde saçma bir zamanda adetime yakın yumurtlamışım, hamile kalmışım şuan 8 haftalık.

yani derlerdi yok düşünme rahat bırak öyle olur ancak diye ama ben inanmazdım. herşeyin başı stres eğer uzun süredir deniyorsanız kendinize bir tatil verin derim ben. herşey daha güzel olacak..

canım çok mutlu oldum çok sevindim senin adına umarım rabbim bizlerede nasip eder. allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.

Gerçekten senin adına çok mutlu oldum Rabbim Kerimdir seni sevindirdiği gibi bizleride sevindirir inşAllah bu tedavi ne kadar sürmesi gerekiyo ben daha yeni başladım 2 senelik evliyim yumurtalarım ve rahimim çok küçükmüş iğne aldım 4 mm den 18 mm ye çıktı sadece 1 yumurtalık çatlatma iğnesi de aldım ama daha ilk defa çok merak ediyorum bu şekilde uzun süre tedavi olmak gerekiyo mutabi Allah büyük ol derse hemen olur

Back
X