Hamile kalınca göbeğinin olması

Ela_12

Kadın..Aşka vurgun,deli sarmaşık..
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
619
545
53
Merhaba arkadaşlar bende göbek var bebek nasıl belli olacak ben anlayamadım?

Meragimi giderecek olan var mı

Benim de var 8 aylik hamileyim.
Belli olmuyor hamile oldugum.
Hamileyim demezsem anlamiyorlar. Hamileyim dersem de 2 3 aylik mi diyorlar.

Benim de var 8 aylik hamileyim.
Belli olmuyor hamile oldugum.
Hamileyim demezsem anlamiyorlar. Hamileyim dersem de 2 3 aylik mi diyorlar.
İçeri doğru mu artık yayılıyor bebek bende anlayamadım canım sanırım benimde seninki gibi olcak folik asit yerine yiyecekleri yesem olur mu illa hap mi almam lazım hap fobim var da

Merhaba arkadaşlar bende göbek var bebek nasıl belli olacak ben anlayamadım?

bende göbekli hamile kaldım 15-16. haftadan sonra sertleşmeye ve büyümeye başlıyo ozman anlıyorsun ben ondan önce hiç anlayamadım :)

bende göbekli hamile kaldım 15-16. haftadan sonra sertleşmeye ve büyümeye başlıyo ozman anlıyorsun ben ondan önce hiç anlayamadım :)
Anladım canım bizde inş o Haftalara geliriz de bende görürüm gobisimi öyle bu arada dünden veri bende bulantı yok ağrı da yok bebeğe bişey olmuş olabilir mi korkuyorum

Anladım canım bizde inş o Haftalara geliriz de bende görürüm gobisimi öyle bu arada dünden veri bende bulantı yok ağrı da yok bebeğe bişey olmuş olabilir mi korkuyorum
inşallah canımm :) bulantı genelde 6 bitip 7. hafta başlarken netleşiyor bekle 2 haftaya gelir :) ama inşallah gelmesin dua et :)

inşallah canımm :) bulantı genelde 6 bitip 7. hafta başlarken netleşiyor bekle 2 haftaya gelir :) ama inşallah gelmesin dua et :)
Anladım canım korktum bir an evel gece vardı dün bugün ağrı da pek yok açıkçası korktum bir an kesilince

Ne guzel iste cocuk 3+1 evde rahat rahat yayilir :) bendede braz gobek var bide siskinlk oldu 5 6 aylk gbiym suan hahah

Teşekkür ederim bişey soracam ben oldukça korkak biriyim acaba sezeryan dogumda nefes alıp verisim hizlanirsa kötü bir durum olur mu merak ediyorum bilginiz var mi
Sezeryanda bayiltip yapiyolar zaten. Bendede panik atak var normal dogumda olurum muhtemelen :) nsl dogurcaz blmiyorum

Sezeryanda bayiltip yapiyolar zaten. Bendede panik atak var normal dogumda olurum muhtemelen :) nsl dogurcaz blmiyorum
İşte genel anestezi istemiyorum ben :) epidural sezeryan istiyorum kismetse ama işte heyecan yaparsam ne olcak bilemiyorum çok panik biriyim bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…