Acaba dedim one doğru çok mu çıkacak aslında gobegimin olmamasini isterdim ama var malesef :)Hele bi büyüsün o belli eder kendini:)
İçeri doğru mu artık yayılıyor bebek bende anlayamadım canım sanırım benimde seninki gibi olcak folik asit yerine yiyecekleri yesem olur mu illa hap mi almam lazım hap fobim var daBenim de var 8 aylik hamileyim.
Belli olmuyor hamile oldugum.
Hamileyim demezsem anlamiyorlar. Hamileyim dersem de 2 3 aylik mi diyorlar.
Merhaba arkadaşlar bende göbek var bebek nasıl belli olacak ben anlayamadım?
Anladım canım bizde inş o Haftalara geliriz de bende görürüm gobisimi öyle bu arada dünden veri bende bulantı yok ağrı da yok bebeğe bişey olmuş olabilir mi korkuyorumbende göbekli hamile kaldım 15-16. haftadan sonra sertleşmeye ve büyümeye başlıyo ozman anlıyorsun ben ondan önce hiç anlayamadım :)
inşallah canımm :) bulantı genelde 6 bitip 7. hafta başlarken netleşiyor bekle 2 haftaya gelir :) ama inşallah gelmesin dua et :)Anladım canım bizde inş o Haftalara geliriz de bende görürüm gobisimi öyle bu arada dünden veri bende bulantı yok ağrı da yok bebeğe bişey olmuş olabilir mi korkuyorum
Anladım canım korktum bir an evel gece vardı dün bugün ağrı da pek yok açıkçası korktum bir an kesilinceinşallah canımm :) bulantı genelde 6 bitip 7. hafta başlarken netleşiyor bekle 2 haftaya gelir :) ama inşallah gelmesin dua et :)
Ama ben çok kilolu olmadığım halde Karnım 3 aylik hamile gibi :)Gobeksiz kadin sayisi yuzde 10 degil ki :) o zaman kimsenin belli olmamasi lazim.
Aynen geniş genis rahat eder :)) hayirlisiyla doğar inşallah bebeginiz :)Ne guzel iste cocuk 3+1 evde rahat rahat yayilir :) bendede braz gobek var bide siskinlk oldu 5 6 aylk gbiym suan hahah
Insallah .. seninde saglikla dogar insallah :)Aynen geniş genis rahat eder :)) hayirlisiyla doğar inşallah bebeginiz :)
Teşekkür ederim bişey soracam ben oldukça korkak biriyim acaba sezeryan dogumda nefes alıp verisim hizlanirsa kötü bir durum olur mu merak ediyorum bilginiz var miInsallah .. seninde saglikla dogar insallah :)
Sezeryanda bayiltip yapiyolar zaten. Bendede panik atak var normal dogumda olurum muhtemelen :) nsl dogurcaz blmiyorumTeşekkür ederim bişey soracam ben oldukça korkak biriyim acaba sezeryan dogumda nefes alıp verisim hizlanirsa kötü bir durum olur mu merak ediyorum bilginiz var mi
İşte genel anestezi istemiyorum ben :) epidural sezeryan istiyorum kismetse ama işte heyecan yaparsam ne olcak bilemiyorum çok panik biriyim bende :)Sezeryanda bayiltip yapiyolar zaten. Bendede panik atak var normal dogumda olurum muhtemelen :) nsl dogurcaz blmiyorum
Ben duramam yaaa keserlerken fln nefesim tikaniverir ayy kiz yandik bizİşte genel anestezi istemiyorum ben :) epidural sezeryan istiyorum kismetse ama işte heyecan yaparsam ne olcak bilemiyorum çok panik biriyim bende :)
Canim sen genel anestezi ol istersen ben ondan da korkuyorum uyanamam die :)Ben duramam yaaa keserlerken fln nefesim tikaniverir ayy kiz yandik biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?