hamile kalınır mı

xfiber

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2023
35
-1
1
21
boşalma olmadan ve vajinaya girilmeden zevk suyundan hamile kalınır mı

Spermler uçarak mı yumurtaya ulaşacak 😒

Penetrasyon olmadan imkansıza yakın

aynen yasım daha 18 isimi gücümü bırakıp bunları arastıracak degilim googledan baktıgımda zevk suyundan hamile kalınır diyor her yerde
Araştırmışsınız işte 😇 ayrıca bu bi biyoloji bilgisi, çok da gereksiz bilgi değil

aynen yasım daha 18 isimi gücümü bırakıp bunları arastıracak degilim googledan baktıgımda zevk suyundan hamile kalınır diyor her yerde
Madem 18 yaşındasın işini gücünü bırakıp arastiracak halin de yok o zaman kır dizini otur isinle gücünle ilgilen. Bu sitede kaç kıza şahit olduk ya hamile kaldılar ya hastalık yaptılar. Önce biraz büyü sonra aksiyonlu işlere girersin. Tabi korunmayı da öğren o süre içinde

Madem 18 yaşındasın işini gücünü bırakıp arastiracak halin de yok o zaman kır dizini otur isinle gücünle ilgilen. Bu sitede kaç kıza şahit olduk ya hamile kaldılar ya hastalık yaptılar. Önce biraz büyü sonra aksiyonlu işlere girersin. Tabi korunmayı da öğren o süre içinde
ben zaten ilişkiye girmemişim boşalma da yok demişim zevk suyundan hamile kalınır mı diye sormuşum aksiyonlu işlere girmemişim yani

Çok çok çok düşük bir ihtimal. Milyonda bir gibi bir şey yani. Çok kafanda soru işaretiyse, üstünden de az vakit geçtiyse ertesi gün hapı al istersen. Olmaz bir şey ama, maksat için rahat etsin

ben zaten ilişkiye girmemişim boşalma da yok demişim zevk suyundan hamile kalınır mı diye sormuşum aksiyonlu işlere girmemişim yani
Zevk suyundan gebelik elde edilmesi normal ilişkiden daha aksiyonlu. Bak sen eczaneye git ertesi gün ilacı var onu al 300 500 felan olabilir fiyatı. Onu iç. 10 yun sonra adet gecikmenin olursa da korkma ilac yapar

zevk suyunun içinde de sperm oluyormuş ve spermler hareketli olduğu için akarak vajinaya ulaşabiliyormuş
3 ila 5 gün arasında da yasiyo spermler kolay kolay da ölmüyolar. Kıyafetlerini kaynar suya at sabah akşam da dus al aksın gitsin

Zevk suyundan gebelik elde edilmesi normal ilişkiden daha aksiyonlu. Bak sen eczaneye git ertesi gün ilacı var onu al 300 500 felan olabilir fiyatı. Onu iç. 10 yun sonra adet gecikmenin olursa da korkma ilac yapar
tamam da olay
Sözelle alakalı değil kuzucum, bedeninle alakalı bu. Biyoloji deyince akla direkt fen bilgisi gelmesi de ülkemizin eksikliği herhalde.

Birleşme demek
genelde biyoloji ve beden fen bilgisi dersine dahil oluyor ve ben o dersleri görmedim

Back
X