Hamile kalipta antidepresan icen varmi

gyulche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
703
159
33
32
Arkadaslar ben 3 ay once 28 haftalik hamilelimde bebeyimi kaybetim ve yine cocua basladim fakat anksiyeli biriyim hamile kalipta antidepresan iceniniz varni acaba

Çok çok geçmiş olsun. Rabbim size sabır versin. Ben kullanmadım ama dört aylık gibi bi dönemde çok kötüydüm psikolojik olarak depresyon anksiyete gibi o zaman bana doktorum dördüncü aydan sonra hamilelikte kullanılan antidepresanlar var iyi değilsen bir psikiyatriye gidebilirsin demişti. Önceden de tedavi görüyordum bu yüzden zaten hamilelikte tekrarlama kötüleşme gibi oldu.

Çok çok geçmiş olsun. Rabbim size sabır versin. Ben kullanmadım ama dört aylık gibi bi dönemde çok kötüydüm psikolojik olarak depresyon anksiyete gibi o zaman bana doktorum dördüncü aydan sonra hamilelikte kullanılan antidepresanlar var iyi değilsen bir psikiyatriye gidebilirsin demişti. Önceden de tedavi görüyordum bu yüzden zaten hamilelikte tekrarlama kötüleşme gibi oldu.
Allah razi olsun ben 1 yildir ilac kulanmiyorum ve zorlaniyorum bu yasananlar yuzunen tekrarlamasindan korkuyorum dusunmemeye calisyorum ama o oraya çakılıp kaldi o korku vende

Back
X