- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
Bat iyi güzelde doyurmuyor yaAyy konudan bi tek bunu gordum yaa. Olsada yesekk. Tokatta yemesi de ayri bi zevk valla. Herkes bilmez tokatlimisin yoksaa![]()

Herkes ölçülü yapamıyor ama iyi tutturmak lazım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat iyi güzelde doyurmuyor yaAyy konudan bi tek bunu gordum yaa. Olsada yesekk. Tokatta yemesi de ayri bi zevk valla. Herkes bilmez tokatlimisin yoksaa![]()
Bat iyi güzelde doyurmuyor ya
Herkes ölçülü yapamıyor ama iyi tutturmak lazım![]()
Ayy aşerdim resmen.Ahhh yapraga doldurup yiyince doyuyorum valla benn.
umarım kalmam diyorum çünki bir kzın başına gelecek en korkunç olay.bende isteyerek yapmadım zaten bunu.Her gün aynı konuyu açmaktan sıkılmadın mı sen?
Hamilesin hayırlı olsun diyoruz, daha ne duymak istiyorsun?
aynı kişi değilim.banlanıp banlanıp geliyosun, siteye musallat oldu resmen. bari konuyu değiştirde sen olduğunu anlmayalımMune
umarım kalmam diyorum çünki bir kzın başına gelecek en korkunç olay.bende isteyerek yapmadım zaten bunu.
aynı kişi değilim.
umarım kalmam diyorum çünki bir kzın başına gelecek en korkunç olay.bende isteyerek yapmadım zaten bunu.
Ayy meggiee sen izmirli degilmiydin yaa. Bati nerden biliyosunn orda da yapiyorlarmii?Ayy aşerdim resmen.
Yoğsaaaa?
(konuya yönelik yorum)![]()
senin pantolon keten, sevgilininde kotmuyduaynı kişi değilim.
Ha gayret bi dahaki konunda cinsiyetlerini de soylicez adlarını da sen bulursun artıkaynı kişi değilim.
Eger doğruysa bu kadinin uremesi yasaklanmali. Yazik bu memleketeZorla mı kucağına aldı sevgilin seni?
Eğer doğruysa 23 yaşındayım diyorsun, nasıl hamile kalınır bilmiyorsun. Git kendini at camdan bu cahillikle.
Ayrıca kan testi yaptırırsan ananı babanı arıyorlar, hayırlı olsun.
Eger doğruysa bu kadinin uremesi yasaklanmali. Yazik bu memlekete