pekı ne zaman kan testi yapsam çıkar kan testindeAşar aşar onlar engel tanımaz!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pekı ne zaman kan testi yapsam çıkar kan testindeAşar aşar onlar engel tanımaz!
Ohooo daha neleri aşıyor o sperm iki kumaş parçasını mı aşamayacakama bende iç çamaşırı ve ıbın vardı bunları aşabilir mi sperm.
samii cevaplar verirseniz sevinirim.sabah sabah iyi güldüm
![]()
Bugün gece 12 de yapsan çıkar mutlaka,zira doğum yakın!pekı ne zaman kan testi yapsam çıkar kan testinde
hamile kalır mıyım?Stres yapma konu sahibi. Bebegine zarar![]()
olay olalı bir hafta oldu ciddiyim ne zaman çıkarBugün gece 12 de yapsan çıkar mutlaka,zira doğum yakın!
1 vakte nedir?3 vakte kadar çıkar
Erken gebelik testi alırsan 1 vakte kadar çıkar
3 vaktenin 1/3 ü1 vakte nedir?
Ciddi olduğunu farzedersek! bir dahaki adet gününü 1,2 gün geçe çıkar.....Ama ciddi olduğunu sanmıyorum....Neden acaba?olay olalı bir hafta oldu ciddiyim ne zaman çıkar
mesea siz ne zaman öğrendiniz gebe olduğunuzu3 vaktenin 1/3 ü
cidiiyim ve çok korkuyorum kesin kesin hamile kalır mıyım sizceCiddi olduğunu farzedersek! bir dahaki adet gününü 1,2 gün geçe çıkar.....Ama ciddi olduğunu sanmıyorum....Neden acaba?
Bat' da öğrendim. Bat ı biliyo musunmesea siz ne zaman öğrendiniz gebe olduğunuzu
Şimdi bu konu sperm taşıyıcısının,sperm kalitesine bağlı bir durum!Yani asit özelliğide taşıyorsa ki sanmam! çooooooookkkkkkkkk büyük olasılıkla hamile değilsin!cidiiyim ve çok korkuyorum kesin kesin hamile kalır mıyım sizce
hayır bilmiyorum.Bat' da öğrendim. Bat ı biliyo musun
Şimdi sen regly ne o nuda bilmiyorsun!dur!hayır bilmiyorum.
biliyorum adet görmeye deniliyor.Şimdi sen regly ne o nuda bilmiyorsun!dur!
Meraba bende yeni asilama yaptirdim ve 5 gunum kaldi cok merak ediyorum acaba gebemiyim ruyalarima giriyor artik pisikolojim bozuldu gunler gecmmiyor.tabiki hayır!