Hamile kalır mıyim?

Bir geceden hamile kalanı sadece dizilerde gördüm. Tedbirli olmakla fayda var ama ertesi gün hapı ilgili sorunuzu doktorunuza sorun veya eczaneden öğrenin bir sıkıntı olur mu diye.
Korunmasiz sadece iki iliskiden birinde hamile kaldim demeye geldim.spiral vardi cikarttirdim ve tam 20 gun sonra hamilelik baslangicimdi.olabiliyo canim.ve benim gibi cok insan var

Arkadaşlarim ben 38 yaşındayım iki oğlum var kücüğum 7 yaşinda 28 ya da 29 günde adet görüyorum eşim korunuyor şu zamana kadar bisey olmamiş olmamişti bugün kondom yirtilmişti geçen hafta cumartesi günü adet olmuştum perşembe günü bitti bugün 7. Gün oluyo hamile kalma olasiliğim var mi ayrica panik atak ve alerji ilacı kullaniyorum düzenli olarak ilaclari da birakamam gibi kafam kazan gibi oldu ne olur benim durumum bu ilaçlara rağmen ertesi gün hapı kullanabilir miyim acaba
Yok canım. İmkansız ötesi. Adetin 7. Günü yumurtlamış olamazsınız. Adet döngünüz yaşınız aldığınız tedbirler sonrası hamile kalırsanız bende korunmaya başlayacağım. Zira korunan herkes hamile;)

Back
X