Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim dikkat etmek bu değil. Şişede durduğu gibi durmaz. Ki bence yaşın daha çok küçük böyle şeyler için. Sana abla tavsiyesi acele etme. Sonradan pişman olacağın şeylerle karşılaşabilirsin. Her şey vakti gelince güzel.Ya zaten normalde çok dikkat ediyoduk alkol sağ olsun
Anlattığın kadarıyla kaldıysa büyük bir ihtimalle değilsindir. Bu şekilde çok zor ama yinede kesin bir şekilde değilsindir de diyemem. %90 değilsindir ama. Tam olarakta hatırlamıyosun ki olanları.Sizce hamile olma ihtimalim var mıdır
Ben de aynı şekilde dusunuyodum ama iste ilişki 1 yıla yaklaşınca yakınlıklar başladı ama bu kadar yakınlık hiç olmamisti bundan sonra da olmaz ben dersimi çok güzel bir şekilde aldım ama çok korkuyoruz ve endiseleniyoruzCanım benim dikkat etmek bu değil. Şişede durduğu gibi durmaz. Ki bence yaşın daha çok küçük böyle şeyler için. Sana abla tavsiyesi acele etme. Sonradan pişman olacağın şeylerle karşılaşabilirsin. Her şey vakti gelince güzel.
Ben neredeyse hiçbir şey hatirlamiyorum ama erkek arkadasimla konustum o da tam olarak olmasa da hatırlıyor anlattığım gibi olduğunu söylüyorAnlattığın kadarıyla kaldıysa büyük bir ihtimalle değilsindir. Bu şekilde çok zor ama yinede kesin bir şekilde değilsindir de diyemem. %90 değilsindir ama. Tam olarakta hatırlamıyosun ki olanları.
Ya korktuğumuz swy o değil sadece akmış olması orayaGöbek deliğinden kaçmış olabilir içeri
Kızım saçmalama bu dediğin şeyin sence oluru var mı? Çeşme mi bu oraya kadar akıp gitsin.Ya korktuğumuz swy o değil sadece akmış olması oraya
Aksın ya aksın hiç mi bir şeyden haberiniz yok. O ordan akıp içeri gidip yumurtanı nasıl dölleyecek acaba?Ya korktuğumuz swy o değil sadece akmış olması oraya
Hangi akla hizmet bir erkeğin yanında bilincini kaybedecek düzeyde sarhoş olabildin? Nasıl bir cesaret bu? Umarım her şey erkek arkadaşının dediğiyle sınırlı kalmıştır. Güvenilir biri mi arkadaşın?Ben neredeyse hiçbir şey hatirlamiyorum ama erkek arkadasimla konustum o da tam olarak olmasa da hatırlıyor anlattığım gibi olduğunu söylüyor
Temizlerken birsey olmuş olma ihtimali var mıdır acabaKızım saçmalama bu dediğin şeyin sence oluru var mı? Çeşme mi bu oraya kadar akıp gitsin.
Yok işte. Biliyoruz diye konuşuyolar bide. Bilen insan bu ihtimali düşünür mü?Aksın ya aksın hiç mi bir şeyden haberiniz yok. O ordan akıp içeri gidip yumurtanı nasıl dölleyecek acaba?
Göbeğine gelmiş şeyi temizlerken nasıl hamile kalabilirsin?Temizlerken birsey olmuş olma ihtimali var mıdır acaba
Valla bazen diyorum dalga mı geçiyorlar. Ama bu kadar fazla da olmaz heraldeYok işte. Biliyoruz diye konuşuyolar bide. Bilen insan bu ihtimali düşünür mü?
Ben de bazı kısımları hatirliyorum izin vermeyeceğim birzey yapmış olsa hatirlardim. Evet yani bu duruma tepkisi bana bunu gösterdi zaten bidaha böyle birsey olmayacakHangi akla hizmet bir erkeğin yanında bilincini kaybedecek düzeyde sarhoş olabildin? Nasıl bir cesaret bu? Umarım her şey erkek arkadaşının dediğiyle sınırlı kalmıştır. Güvenilir biri mi arkadaşın?
İnşallah hatırladığın gibidir. Kimsenin yanında kör kütük sarhoş olma asla. Dünyanın binbir türlü hali var.Ben de bazı kısımları hatirliyorum izin vermeyeceğim birzey yapmış olsa hatirlardim. Evet yani bu duruma tepkisi bana bunu gösterdi zaten bidaha böyle birsey olmayacak
Tecrubesiz ve küçük olduğumuz için endiseleniyoruz sadeceValla bazen diyorum dalga mı geçiyorlar. Ama bu kadar fazla da olmaz heralde![]()
Ya sadece akma ihtimali yada temizlenirken birsey olmuş mudur diye endiseleniyoruz ertesi gün hapı da aldık erkek arkadasimin hatırladığına göre oraya sperm vs de gelmemiş de reşit olmadığımız için endiseleniyoruz
Cok tehlikeli sularda yüzüyorsunuz yapma yanarsınız