Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var tabii içinize boşalmış.Sevgilim regl günüme 4 gün kala içime boşaldı ve benim günüm şuan 3 gün gecikti hamile olma şansım var mı
Ama regl 4 gün vardı tutma ihtimali olmaz die böyle bişi yaptıkCevabı içinde gizli![]()
İyi yapmışsınız. Hamilelik ihitimale dayalı bir şey zaten. Reglden bir gün önce bile olabilir.Ama regl 4 gün vardı tutma ihtimali olmaz die böyle bişi yaptık
Ben öyle hamile kaldım ama benimki eşimdi, ikinci çocuğu da istiyorduk. Sizin neyinize ya. Cesaretinize hayranım askksksAma regl 4 gün vardı tutma ihtimali olmaz die böyle bişi yaptık
Peki ne zaman test yapmalıyımİhtimal var tabiii
Evet var tabiki. Bu ne cesaret ,korunmadan ilişki yaşamışsınız.Sevgilim regl günüme 4 gün kala içime boşaldı ve benim günüm şuan 3 gün gecikti hamile olma şansım var mı
Sabah ilk idrarınızla yapınız silik kırmızı çıkarsa kan testi vermeye gidinPeki ne zaman test yapmalıyım
Deli ve cahil cesareti desekBe
Ben öyle hamile kaldım ama benimki eşimdi, ikinci çocuğu da istiyorduk. Sizin neyinize ya. Cesaretinize hayranım
Adetin 1 hafta geçsinPeki ne zaman test yapmalıyım
Tutmuş olabilirAma regl 4 gün vardı tutma ihtimali olmaz die böyle bişi yaptık
Tutması sorun değil bizim için sadece ne yapacağımı bilmiyorum şuanlık o yüzden tedirginimTutmuş olabilir
Kapağı yavaşça açıp havasını kaçırmadan bakın
Tutması sorun değilse sorun nedirTutması sorun değil bizim için sadece ne yapacağımı bilmiyorum şuanlık o yüzden tedirginim
Maşallah zeka pırıltıları siziAma regl 4 gün vardı tutma ihtimali olmaz die böyle bişi yaptık
Ayy teşekkürlerMaşallah zeka pırıltıları sizi
Hayır biz 30 haziranda yaptık ne zaman test idrar testi yapmalıyım ne zaman kan testi vermeliyim bunları öğrenmek istiyorum.Tutması sorun değilse sorun nedir
Bebek bakım tavsiyeleri mi istiyorsunuz
Biraz bekleyin isterseniz hemen öğrenmek istiyorum diyorsanız kan vermeye gidin yarınHayır biz 30 haziranda yaptık ne zaman test idrar testi yapmalıyım ne zaman kan testi vermeliyim bunları öğrenmek istiyorum.