- 8 Temmuz 2025
- 22
- 0
- 1
- 24
Askerliği ve benim okulum olduğu için iki sene beklemek zorundayız o yüzdenNeden hızlanmak için hamilelik bekliyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askerliği ve benim okulum olduğu için iki sene beklemek zorundayız o yüzdenNeden hızlanmak için hamilelik bekliyorsunuz?
Reglime birkaç gün kala hamile kaldım. Geç döllenmeydi. Bilginiz olsun. İhtimali olmaz diye bişey mi var?Ama regl 4 gün vardı tutma ihtimali olmaz die böyle bişi yaptık
4 haziranda adet olmam gerekiyordu.Evet gebelik mümkün. Beklenen adet tarihiniz ne zaman?
Peki size bişi soracağım. Hamilelikte idrar kokar mı.Reglime birkaç gün kala hamile kaldım. Geç döllenmeydi. Bilginiz olsun. İhtimali olmaz diye bişey mi var?
Çocuğa kim bakacak, çünkü okul ve askerlik olmak zorunda er ya da geç. Geçiminizi kim karşılayacak?Askerliği ve benim okulum olduğu için iki sene beklemek zorundayız o yüzden
Benim okulum seneye haziranda bitiyor. Erkek arkadaşımın askerliği de 2027 ye kadar tecilli. Erkek arkadaşım çalışıyor. Belli bir birikimizimiz de var. Evlendiğimizde hem onun ailesine hem benim aileme 300 metre uzaklıkta olacağız. Yani bunlar bizim için bahane değil. Sadece aileler beklememizi istiyorlar.Çocuğa kim bakacak, çünkü okul ve askerlik olmak zorunda er ya da geç. Geçiminizi kim karşılayacak?
Siz 4 hazirandan bu yana adet olmadınız mı?4 haziranda adet olmam gerekiyordu.
Olmadım maalesef. Adet belirtileri de yokSiz 4 hazirandan bu yana adet olmadınız mı?
Kaset testler negatif sonuç veriyorsa hemen kan verinOlmadım maalesef
Dün erken gebelik testi alıp yaptım tek çizgi çıktı. Yarın da kadın doğumdan sıra aldım kan testi yaptırmak içinKaset testler negatif sonuç veriyorsa hemen kan verin
Aslında beklemeden sağlık ocağında da kan verebilirdiniz ama jinekolojiye gitmeniz iyi olmuş. Gebelik yoksa neden adet olmadığınıza dair ultrason taraması da yapılırDün erken gebelik testi alıp yaptım tek çizgi çıktı. Yarın da kadın doğumdan sıra aldım kan testi yaptırmak için
Her hamilelik birbiriyle aynı değil yani sende kokan bende kokmazPeki size bişi soracağım. Hamilelikte idrar kokar mı.
Hayırlısı olsun aileler bebek haberine çok da sevinecek gibiyse neyinizi bekletiyor ilginç.Benim okulum seneye haziranda bitiyor. Erkek arkadaşımın askerliği de 2027 ye kadar tecilli. Erkek arkadaşım çalışıyor. Belli bir birikimizimiz de var. Evlendiğimizde hem onun ailesine hem benim aileme 300 metre uzaklıkta olacağız. Yani bunlar bizim için bahane değil. Sadece aileler beklememizi istiyorlar.
Bebek haberine pek sevinmeyecekler gibiHayırlısı olsun aileler bebek haberine çok da sevinecek gibiyse neyinizi bekletiyor ilginç.