Hamile kalır mıyım?

Diiosa

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
32
24
29
Merhaba arkadaşlar.
Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve içime boşaldı. Hamile kalmak istemediğim için aynı gün doğum kontrol hapına başladım. Ama reglime az bir süre kalmıştı. 1 hafta kadar kullandım şimdi bırakmak istiyorum çünkü regl olmadığım için iyice şiştim, sivilcelerim çıktı ve çok ağrım oluyor. Eğer hapı bırakırsam hamile kalır mıyım?

Hapın etkisi olmuş mudur bilmiyorum ama bence etkisi olmuşsa da 1 hafta olmuş bırakabilirsin bence ama emin değil iyice öğren derim tehlikeli olmasın sonu

İliskiden sonra baslanan hapin fayda ettigini hic duymadim ilginç

Ertesi gün hapı kullansan daha etkili olurdu, artık şansa kalmış hamile kalıp kalmaman biraz daha dikkatli olup korunman gerekmezmiydi?

Yani olduysa olmuştur, hapa başlamam ya da şimdi bırakmam birşeyi değiştirmez diyorsunuz..

ertesi gün hapı alsaydın o etkili oluyor..
ama döllenme gerçekleştiyse kontrol haplarının etkisi olmaz.
kontrol hapı zaten bu şekilde kullanılmaz.

Aslında korunuyorduk ama ultra ince prezervatifimize delik açmışız büyükçe. Nasıl yaptığımızı inanın bilmiyorum bariz içime boşaldı :/

Biliyorum ama ertesi günü hapı alacak paramız yoktu o dönem ve mecbur kaldım doğum kontrole belki bi umut etkisi olur diye. Bırakayım o zaman.

Regline az bi süre varken içine boşalmış yumurtlama günü çoktan geçmiş. Hamile kalamazsın istesende. Öyle kolay değil hamile kalmak millet ne taklalar atıyo çocuk için :)

X