Ay çok anksiyeteli biriyim ve hamile kalmaktan çok korkuyorum böyle imkansız senaryoları bile acaba olur mu diye düşünmeden duramıyorum. Anksiyete için tedavi bile aldım ama tık yok beyin hep en kötüsünü düşünüyor, cevap için teşekkürler.Horoz senede bir yumurtlarmış ,sizinkide öyle bir ihtimal bile yok
Çok sıkıştığım için yıkamadım bi de zaten peçeteyle kurulamıştım bişi olmaz diye düşündümİşte bu yüzden dışardan gelince mutlaka elimizi yıkamalıyız. Düşünsene bir tanıdığın arabasına biniyorsun her yer sperm bööööğğğ
:) içim rahatladı tşklerKalmazsin , kalirsan ceket hikayesi dogru olmus olur
Ne alakası var hanım efendi? Çok sıkıştım altıma mı etseydim? Elimi yıkamaya fırsatım bile olmadı kendimi nasıl wcye attım bilmiyorum. İdrar yaptıktan sonra zaten yıkadım elimi. Çok kabasınız insan halinden anlamıyorsunuz.Ay biraz temiz olun ya hala ellerini yıkamayan bir sürü insan var!
Midem bulandı adamın şeyini ovmuş elini yıkamadan bir sürü şey yapmış ııııyyy..
Demek oluyor k sizin gibilerini arabasına da binilmez evinden ekmek de yenmez.
Kaba kelimesini aynen size iade ediyorum.Ne alakası var hanım efendi? Çok sıkıştım altıma mı etseydim? Elimi yıkamaya fırsatım bile olmadı kendimi nasıl wcye attım bilmiyorum. İdrar yaptıktan sonra zaten yıkadım elimi. Çok kabasınız insan halinden anlamıyorsunuz.
Yoktu. Yoktan var mı etseydim töbe haşa. Eve yakınım diye sadece peçeteyle sildim kuruladım elimi. Sıkışık olmasam direk yıkardım zaten wcde. İnsan halinden anlamıyosunuz asıl size pes.Ya hu bir kolonya da mı yoktu çantanızda? İnsan bari bir kolonya sürer.
A101'de bile satılıyor çanta boy kolonya. Pes ne diyeyim...
Ben kendimden gayet eminim keşke sizde biraz insanlığınızdan emin olsaydınız tanıyıp etmeden burda linçlemek ne kolay dimi.Kaba kelimesini aynen size iade ediyorum.
Anksiyeteniz keşke biraz temizlik namına da olsaydı.
Böyle hamile kalırsan helal olsun imkansızı başarmaktır
Bu konudan bağımsız söylüyorum dikkatli ol ama.
Dalga geçmeyin lütfen insanların kaygısı söz konusu burda.Hayirli olsun. Hos geldin 31 bebek
Dikkat edeceğim bundan sonra. Hamile kalınmayacağını biliyorum bu şekilde ama beynim acaba olur mu demekten vazgeçmiyorBöyle hamile kalırsan helal olsun imkansızı başarmaktır
Bu konudan bağımsız söylüyorum dikkatli ol ama.
Ay ünlü olurum fena mı shsnzjjsmsHamile kalirsaniz tip tarihine gecersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?