Ikinci Bakire Meryem vakasi olurduAy ünlü olurum fena mı shsnzjjsms
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikinci Bakire Meryem vakasi olurduAy ünlü olurum fena mı shsnzjjsms
Ay ben evli olsam bile çocuk istemiyorum zaten allah isteyenlere versin.Ikinci Bakire Meryem vakasi olurduOyle kolay hamile kalinmiyor, korkmayin
Haklısınız valla kadınlar zaten her türlü hiçbir zevk alamıyolar şu cinsellikten varsa yoksa erkeklere yarıyor bu meret. Bı gidişle aseksüel olucamnetflixte bin çocuk babası adamın belgeselinde adam spermini bildiğin pet bardakla gönderip hamile bırakmıştı. Normalde kolay değil diyordum ama sizin de netflix belgeseliniz olabilir tabii neden olmasın
Arabada adamı tatmin etmekten sizin nasıl bir kazancınız oluyor onu da anlamadım. Yakalansanız dert. Sizin aldığınız bir zevk yok. Bomboş başa bela aldığınızla kalacaksınız
Yooo gayet kadınlar da zevk alıyor. Sizinki gibi adamı elle tatmin etmeden yapılan normal sekste kadın zevk alır. Siz arabada adama mastürbasyon yaptığınız için zevk almıyorsunuzHaklısınız valla kadınlar zaten her türlü hiçbir zevk alamıyolar şu cinsellikten varsa yoksa erkeklere yarıyor bu meret. Bı gidişle aseksüel olucam
Normal seks yapmak istemiyoruz biz napalım elden bu kadar geliyor ahshdjdjsjsjsjsjYooo gayet kadınlar da zevk alıyor. Sizinki gibi adamı elle tatmin etmeden yapılan normal sekste kadın zevk alır. Siz arabada adama mastürbasyon yaptığınız için zevk almıyorsunuz
Hiç yapmayın daha iyi. Umuma açık alan araba içi. Bir yakalanırsanız görürsünüz elinizden geleni. Kendinizi rezil etmeyin. Şartlar müsait değilse hiç yapmayın daha iyiNormal seks yapmak istemiyoruz biz napalım elden bu kadar geliyor ahshdjdjsjsjsjsj
Şartlar müsaitti merak etmeyin o kadar da salak değiliz.Hiç yapmayın daha iyi. Umuma açık alan araba içi. Bir yakalanırsanız görürsünüz elinizden geleni. Kendinizi rezil etmeyin. Şartlar müsait değilse hiç yapmayın daha iyi
Belli belli eldeki meniden hamile kalmayı sormanızdanŞartlar müsaitti merak etmeyin o kadar da salak değiliz.
Belli belli eldeki meniden hamile kalmayı sormanızdan
İstediğim şeyi sorarım bu konuda özgür olduğumu düşünüyorum. yukarıda da zaten söyledim bende biliyorum hamile kalınmayacağını sadece evham yapıyorum bu da bir anksiyete bozukluğu sizin gibi insanlar anlamaz.Belli belli eldeki meniden hamile kalmayı sormanızdan![]()
Haklısınız valla kadınlar zaten her türlü hiçbir zevk alamıyolar şu cinsellikten varsa yoksa erkeklere yarıyor bu meret. Bı gidişle aseksüel olucam
İlişki sadece cinsellik üzerine kurulu değil hanımefendi merak etmeyin cinselliğin c si bile olmadan elimde tutabilirim sevgilimi.Cinsellik araba köşelerinde adamlari boşaltmak degil. Cinselligin ne oldugunu bilmediginiz icin erkeklere yaradigini dusunuyorsunuz. Evlenince bakire desinler diye hayatinizdaki adami bu sekilde idare ediyorsunuz. Cok cirkin bir durum.
Hamile de kalmazsiniz
“Ankastreniz” varsa tehlikeli sularda yüzmeyinAy çok anksiyeteli biriyim ve hamile kalmaktan çok korkuyorum böyle imkansız senaryoları bile acaba olur mu diye düşünmeden duramıyorum. Anksiyete için tedavi bile aldım ama tık yok beyin hep en kötüsünü düşünüyor, cevap için teşekkürler.
Tarihe geçerim işte ne güzel :) şaka bir yana anksiyete çok kötü bir hastalık en olmayacak şeyi bile oldu gibi hissettirir allah kimsenin başına vermesin“Ankastreniz” varsa tehlikeli sularda yüzmeyinbelli mi olur ya hamile kaldıysanız??? Sizde bir Meryem ana olabilirsiniz
![]()
İlişki sadece cinsellik üzerine kurulu değil hanımefendi merak etmeyin cinselliğin c si bile olmadan elimde tutabilirim sevgilimi.
hıhı ok.He he tamam
TamamCok pissiniz.
Cantanizda kolonya ve islak mendil tasiyin.
bence de son cümlenize çok katılıyorum.hamile kalmasına kalmazsınızda.. hamilelikten ve benzeri şeylerden çok korkuyorsanız bu tarz şeylerden uzak durup, sıfır temas ile devam etmelisiniz.
bugün elle yapılan iş yarın sürtünme ertesi gün başka bir şeye dönüşebilir.
erkekler bu tarz ilerlemeler ile var oluyorlar.