hamile kalırmıyım ACİLLL YARDIM EDİN

aysecik01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
27
-3
1
arkadaşlar ilk kez ilişkiye girdim.erkek arkadaşım içime çok az boşalmış olabilir.hemen duş aldım malum zar yırtılınca çok kanama geldi.olay yaşanalı 32.5 saat oldu.netten araştırınca kasılma vs gördüm. gördükten sonra kasılmalar yaşadım.duş aldım rahatladım kasılma yok.yarın sabah 9 da yaklaşık41.saatte ella hapı kullanacağım.ikimizinde yaşı küçük sizce hamile kalırmıyım.bana göre kanla birlikte aktığını düşünüyorum.geçen hafta adet olmuştum.yarın hemen hapı kullansam hamileliğim gidermi?

arkadaşlar ilk kez ilişkiye girdim.erkek arkadaşım içime çok az boşalmış olabilir.hemen duş aldım malum zar yırtılınca çok kanama geldi.olay yaşanalı 32.5 saat oldu.netten araştırınca kasılma vs gördüm. gördükten sonra kasılmalar yaşadım.duş aldım rahatladım kasılma yok.yarın sabah 9 da yaklaşık41.saatte ella hapı kullanacağım.ikimizinde yaşı küçük sizce hamile kalırmıyım.bana göre kanla birlikte aktığını düşünüyorum.geçen hafta adet olmuştum.yarın hemen hapı kullansam hamileliğim gidermi?
Evlenmeden neden yaptin be yavrum

Tam da doğurgan dönemdesin. 🤦🏻‍♀️ Hapla ilgili bir bilgim yok. Ama biz 13 aydir her sekilde ilaçla filan da denedik hala bebegimiz olmadı. 🤷🏻‍♀️ Gebe kalmak çok kolay değil. Umarım küçük de olsa o ihtimal sizi bulmaz.💐
bilgin varsa yardım edermisin yaşımız küçük ailelerimiz öldürür ya

Umarım yaptığından pişman olmazsın. Yaptığın ile seni yadırgamıyorum ama bazen yanlış verilen kararlar önemli konuların önüne geçebiliyor. Ayrıca kalabilirsinde garantisi yok hiçbir şeyin.

evlenmeden yapmıs olman kimseyi ilgilendirmez, sende pişman olma, olacaksan yapmamalıydın.
ilac ise yarar umarım.

Doğurgan dönemde olmuş ve üstünden çok zaman geçmiş niye hemen almadın hap?
hem de bir şey diyeceğim; banyo yapmakla ne ilgisi var? Vajinaya girip yumurtalıklara ulaşan sperme bir şey yapamazsın ki. Üstelik sperm 3 gün dahi içimizde yaşayabiliyorken... Öbür adeti bekleyeceksin mecbur.

bilgin varsa yardım edermisin yaşımız küçük ailelerimiz öldürür ya
Hapı kullanan biri yazarsa daha çok işine yarar sanırım. Ama bir an önce alman gerekiyo bildiğim kadarıyla. Sen yine de eczaneden alırken kullanımı ile ilgili bilgi al canım.

Kizligin gittigini ogrenecekler ama
Umarım ilerde evleneceğin adam kızlık mevzusunu kafaya takan biri değildir çünkü bir anlık zevklere kapılıp bütün hayatını mahvetmiş olabilirsin umarım hamilelik vs. Yoktur ama bir karar alırken lütfen iyice düşünüp karar ver...

İçine boşalma olduysa ihtimal %50 dir kuzum. Kaladabilirsin kalmayadabilirsin. Kimse burda kesinlikle kalmazsın diyemez bence

Kimse size ne kadae etkili olacağını net bir şekilde söyleyemez ki. Ertesi gün hapını kullanıp hamile kalan da duydum ben burda. Kaç yaşındasın? Pişman olacağın şeyler yapmasaydın keşke.

Back
X