.Hamile kalirmiyim hanimlar yorummm ?? Ertes72

Mira-M

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
931
676
103
Herkese iyi gunler 1 yasinda kizim var. Esimle dun afedersiniz ama iliskiye girerken prezervatif yirtilmis farketmemiş. Valla ikinci cocuga su an hazir degiliz telâşlandık bugun

ertes72 diye bi ertesi gun hapi almis daha icmedim.
Sebebide adetime 5 6 gun var.duzenli adet olurum ben günü gününe. Yumurtlama gunum gectigi icinde belki hamile kalmayabilirim diye dusundum. Yani bosu bosuna o hapi icip hormon dengemi bozmasammi ? Yoksa her ihtimale karsi icsemmi ???

Acikcasi ben sizin yerinizde olsam icmezdim. Yumurtlama doneminde degilsinjz muhtemelen zaten dusuk ihtimal hamile kalmaniz, ama velev ki mucize oldu kaldiniz gelecegi varmis dersiniz ama bos yere hormon dengenizi bozmayin derim

Ben de ertes72 kullandim, adet oldum normalden birkac gun once, hap güvenilir bence, sizde durum nedir?

Benimde 1 yaşında kızım var sizdeki durumun aynısıni yaşadım yumurtlama günümde gecti dedjm olursa da başım gözüm ustune dedim baktık ki olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…