- 9 Ocak 2023
- 386
- 80
- 23
- 23
- Konu Sahibi IntheStarss
-
Spermlerin esorfmani ve senin çamaşırı geçip vajinaya girip ordan o zorlu yolculuğu geçip yumurta yi bulup dolleyecek kadar güçlü olduğunu sanmıyorum canım strese sokma kendiniKızlar sürtünerek ilişki yaşadım. İkimizin de iç çamaşırı ve eşofmanı vardı fakat o boşaldı ve eşofmanı baya ıslaktı benim pijamama da ıslaklık geçmiş ben de korktum bu şekilde gebe kalınır mı ya iç çamaşırıma da ıslaklık geçmişseee offofffffff vicdan azabı da ayrı zaten.
Ama benim pijamayı ıslatacak kadar güçlüSpermlerin esorfmani ve senin çamaşırı geçip vajinaya girip ordan o zorlu yolculuğu geçip yumurta yi bulup dolleyecek kadar güçlü olduğunu sanmıyorum canım strese sokma kendini
Ay inşallah bir şey olmasın yaHiç bir şey olmazzz korkmaa biz evliyken hamile kalamıyoruzz ilişkiye girip korkma canım o kadar kolay değil o işler :)
Aşkım pijama illaki ıslanir bu ıslaklık sadece sperm degilki sperm dışında zevk suyu olsun meni olsun bence bundan sonra daha tedbirli ol ağır pskolojin bozulur ben evliyim gebe kaliyim diye yarım saat 40 dakka ayaklarımı diktimi bilirim gebelik öyle kolay olmuyor maalesefAma benim pijamayı ıslatacak kadar güçlüay çok korkuyorum ya
Nedennnn 20 yaşındayımŞaşkınlıkla okuyorum bu yazıları resmen kaç yaşındasın yani akıl işi değil yazdıkların
Onun ıslaklığı geçti ama bana ya haklısın uzaktan okuyunca saçma gözüküyordur ama ben cidden çok panik oldum ve birine de anlatamıyorumAşkım pijama illaki ıslanir bu ıslaklık sadece sperm degilki sperm dışında zevk suyu olsun meni olsun bence bundan sonra daha tedbirli ol ağır pskolojin bozulur ben evliyim gebe kaliyim diye yarım saat 40 dakka ayaklarımı diktimi bilirim gebelik öyle kolay olmuyor maalesef
Sjakhsalsmkdl doğruBu kadar kolay hanile kalınsa herkes sürtünürdü ilişkiye girmezdi
Yani bekâr halinle bir halt yemişsin korkun bir yerlerine kaçmış element uyduruyorsun resmen bunun mümkün olmayacağını biliyorsun güldürmek için mi yaziyorsunuz böyle anlamıyorumNedennnn 20 yaşındayım
Beni en mutlu eden yorum seninki oldu valla djaşsmdl teşekkür ederim. Bir de ben de çok pişmanım yediğim halttan dolayı acayip vicdan azabı çekiyorum ama oldu işte zamanı keşke geri alabilsemYani bekâr halinle bir halt yemişsin korkun bir yerlerine kaçmış element uyduruyorsun resmen bunun mümkün olmayacağını biliyorsun güldürmek için mi yaziyorsunuz böyle anlamıyorum
Bu cehalet seviyesi şaka mıKızlar sürtünerek ilişki yaşadım. İkimizin de iç çamaşırı ve eşofmanı vardı fakat o boşaldı ve eşofmanı baya ıslaktı benim pijamama da ıslaklık geçmiş ben de korktum bu şekilde gebe kalınır mı ya iç çamaşırıma da ıslaklık geçmişseee offofffffff vicdan azabı da ayrı zaten.
Yani ihtimal yok diye yorumluyorumBu cehalet seviyesi şaka mı
SıfırYani ihtimal yok diye yorumluyorum
Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?