- 13 Ocak 2024
- 71
- 12
- 3
- 24
- Konu Sahibi premses110
-
Yani olamaz dıyemeyız ama ıhtımal düsüktürCumartesi günü regl olmam gerekiyordu eşim buna güvenerek cuma günü korunmasız ilişki yaşadık yani içe boşalma oldu adetten hemen önce yumurta olmaz biliyorum ama reglim hala gelmedi bu yüzden kafam karışık adetten bir iki gün önce böyle bi durum yaşayıp hamile kalan var mı ?
Merhaba ihtimal olarak düşük yumurtlama günü için ama ayda 2 kere yumurtlamada olabiliyor . En azından akıntıdan anlayabilirsiniz yumurtlama günlerini . Birde stres etkiler geç adet olursunuz.Cumartesi günü regl olmam gerekiyordu eşim buna güvenerek cuma günü korunmasız ilişki yaşadık yani içe boşalma oldu adetten hemen önce yumurta olmaz biliyorum ama reglim hala gelmedi bu yüzden kafam karışık adetten bir iki gün önce böyle bi durum yaşayıp hamile kalan var mı ?
Niye kimseye hiçbir zaman riskin 0 olmadığını öğretemiyoruz bilemiyor
Yani olamaz dıyemeyız ama ıhtımal düsüktür
Bugün bir arkadaşımla konuştum eskiden yumurtlama günü mü takıp ediyordu buyuklerımiz dedi ve yeni evliyim biraz bilgim az bu konularda emin olmak için sormak istedimMerhaba ihtimal olarak düşük yumurtlama günü için ama ayda 2 kere yumurtlamada olabiliyor . En azından akıntıdan anlayabilirsiniz yumurtlama günlerini . Birde stres etkiler geç adet olursunuz.
Olabiliyor burda çok iyi tanıdığım biri var öyle hamile kalan sizin anlattığınızın tıpkısı. Hatta adet bile olmuş diğer adeti gelmeyince test yapmış doktora gittiğinde kese çoktan oluşmuş. Hiçbirzaman olamaz dememeliCumartesi günü regl olmam gerekiyordu eşim buna güvenerek cuma günü korunmasız ilişki yaşadık yani içe boşalma oldu adetten hemen önce yumurta olmaz biliyorum ama reglim hala gelmedi bu yüzden kafam karışık adetten bir iki gün önce böyle bi durum yaşayıp hamile kalan var mı ?
Yani aslında gebelik istemiyorsan hep korunmak zorundasınız . Çünkü küçük de olsa ihtimal oluyor yumurtlama dönemi dışında , hiç hiç istemiyorsan hap alabilirsin ama hormonlarını mahvederBugün bir arkadaşımla konuştum eskiden yumurtlama günü mü takıp ediyordu buyuklerımiz dedi ve yeni evliyim biraz bilgim az bu konularda emin olmak için sormak istedim
Ya peki şuan ki durumuma göre ne düşünüyorsunuz kalmış olabılır mıyımYani aslında gebelik istemiyorsan hep korunmak zorundasınız . Çünkü küçük de olsa ihtimal oluyor yumurtlama dönemi dışında , hiç hiç istemiyorsan hap alabilirsin ama hormonlarını mahveder
Aşkım bende adet oldum ama adetim gününde gelmişti. Arkadaş burda 10 gün var diyo yumurtlama da kırmızı olmaz kahve olur pembe olur. Ben yerleşme kanamasını bile öğrendikten sonra gördüm 7. HaftadaOlabiliyor burda çok iyi tanıdığım biri var öyle hamile kalan sizin anlattığınızın tıpkısı. Hatta adet bile olmuş diğer adeti gelmeyince test yapmış doktora gittiğinde kese çoktan oluşmuş. Hiçbirzaman olamaz dememeli
Elemanımız da buArasaNillGerek
Cumartesi günü regl olmam gerekiyordu eşim buna güvenerek cuma günü korunmasız ilişki yaşadık yani içe boşalma oldu adetten hemen önce yumurta olmaz biliyorum ama reglim hala gelmedi bu yüzden kafam karışık adetten bir iki gün önce böyle bi durum yaşayıp hamile kalan var mı ?
Aşkım bende adet oldum ama adetim gününde gelmişti. Arkadaş burda 10 gün var diyo yumurtlama da kırmızı olmaz kahve olur pembe olur. Ben yerleşme kanamasını bile öğrendikten sonra gördüm 7. Haftada
Peki eğer adetım kaç gün daha gelmezse test yapmalıyımEşin keşke kendi kaynakları yerine bilime göre hesap yapsaydı. Korunmasız ilişki yaşıyorsanız gebelik ihtimali hep vardır.
Erken öğreniyim dersen adet günü bile yapabilirsin ama negatif görürsen şey yapna geç döllenmedir belki adet gelmezse testini tekrarlaPeki eğer adetım kaç gün daha gelmezse test yapmalıyım
Aşkım bende adet oldum ama adetim gününde gelmişti. Arkadaş burda 10 gün var diyo yumurtlama da kırmızı olmaz kahve olur pembe olur. Ben yerleşme kanamasını bile öğrendikten sonra gördüm 7. Haftada
Adetten hemen önce yumurtlama oluyo şuan oğlum 3,5 yaşındaCumartesi günü regl olmam gerekiyordu eşim buna güvenerek cuma günü korunmasız ilişki yaşadık yani içe boşalma oldu adetten hemen önce yumurta olmaz biliyorum ama reglim hala gelmedi bu yüzden kafam karışık adetten bir iki gün önce böyle bi durum yaşayıp hamile kalan var mı ?
Ah bu kocalarCumartesi günü regl olmam gerekiyordu eşim buna güvenerek cuma günü korunmasız ilişki yaşadık yani içe boşalma oldu adetten hemen önce yumurta olmaz biliyorum ama reglim hala gelmedi bu yüzden kafam karışık adetten bir iki gün önce böyle bi durum yaşayıp hamile kalan var mı ?
Adetten hemen önce yumurtlama oluyo şuan oğlum 3,5 yaşında
Peki canım bende şuan regl olacak gibi ayaklarım üşüyor ve karnım şiş sende durumlar nasıldı o dönemAdetten hemen önce yumurtlama oluyo şuan oğlum 3,5 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?