Ayın 12 girdik bugünde istiyordum aynı 14 dün ovalsiyon hissettim isteğim var akıntı da vardı belirtilerim vardı yumurtlama günüm ama eşim direk boşaldı biraz önce daha başıydı o yüzden içime boşalmadı
Ayın 12 girdik bugünde istiyordum aynı 14 dün ovalsiyon hissettim isteğim var akıntı da vardı belirtilerim vardı yumurtlama günüm ama eşim direk boşaldı biraz önce daha başıydı o yüzden içime boşalmadı
Adet bittikten 10 sonra Kahve renginde lekenme neden olur bilgin var mı?
Ayın 5inde ilişki yaşadık ayın 15kadar ilişki oldu ama ayın 15 lekenme açık renkte tonda bir lekenme oldu
Adet bittikten 10 sonra Kahve renginde lekenme neden olur bilgin var mı?
Ayın 5inde ilişki yaşadık ayın 15kadar ilişki oldu ama ayın 15 lekenme açık renkte tonda bir lekenme oldu
Çıkmaz daha ön günlük döllenmeyse çok erken sen sakinleş biraz çok takmissin konuya bu stresle vücudunu zora sokuyorsun hep sorularını görüyorum çok gerginsin bu seni olumsuz etkiler, inşallah en kısa zamanda gönlünden geçen olur
Çıkmaz daha ön günlük döllenmeyse çok erken sen sakinleş biraz çok takmissin konuya bu stresle vücudunu zora sokuyorsun hep sorularını görüyorum çok gerginsin bu seni olumsuz etkiler, inşallah en kısa zamanda gönlünden geçen olur
Erken lekenme görünce adetten 10 gün sonra bir de doktora bunu söyledim kadın bir tedirgin oldu ALANİN AMİNOTRANSFERAZ (ALT) (SERUM/PLAZMA) testi yükselmiş dedi direk dahiliye yönlendirdi ondan biraz tedirgin oldum iki defa kimyasal gebelik geçirdim tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum ondan hayırlı sağlıklı bir gebelik istedim için
evet biliyorum tedirgin olmak bir çare değil aksine daha çok zarar eder bir yandan dahiliye doktoru bunu bildi için direk söylemedi ineceğini biliyor internetten araştırdım tiorid hormonu yükseldi için onu da yükseltir daha bu ay düzeldi tiordi hormonunu 10 gün sonra zaten tekrar dahiliye konrtol vardı o zaman belli olur ama bir yandan vücudumu biliyorum ben ters bir şey olsa insan herkes vücudunu anlar
bir de sabah belimde kramp gidip gidip geliyor dün ikindi vaktinde kasık bölgemde sol tarafta sızlama vardı akşama kadar sürdü belirtiler yavaş yavaş çıkmaya başladı hayırlısı ile