Hamile kalma riskim varmi

Ceyda ayart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2023
53
17
3
26
Erkek arkadaşimda sadece baksir vardı bende hiçbir şey yoktu. Sürtunme ile üstümde boşaldı sizce hamile kalma riskim var mı? birde 27. saatte ertesi günü hapı da kullandım

Son düzenleme:
Yaşınızı daha küçük olduğunu düşünüyorum. Cevap: imkansız. Ancak kendinizi tehlikeye sokacak hatalardan uzak durun. Naçizane.

Boxer yırtık falan değilse sorun olmaz bence 😝 hamile kalmak istemiyosan neden birlikte oluyosun oluyosanda korunmalısınnn

Ya da neyse ikna olman için 18 hafta daha bekle en iyisi doğurmazsan hamile değilsindir

Bence psikiyatriye gitmelisin 22 hafta geçmiş adet olmuşsun her ay ve hala hamile olabilir miyim diyorsun 😂
karnım çıkmışgibi hissediyorum o yuzden biraz tedirgin oldyum ama evet biraz takıntı ettim. intsa da bazen görüyorum kadın doğum uzmanları gebelik boyunca adet görmüş dördüncü beşinci ayda hamile olduğunu öğrendi diye.

Sorduğun şeyde ciddi misin? Korkuyorsan niye böyle ise giriyorsun sonra da yok karnım katlanıyor 22 haftalık mı? Şaka falan yapıyorsun herhalde? Surtüne sürtüne alev alıp kendinizi yapacaksınız burayı da böyle şeylerle kirletmeyin!

karnım çıkmışgibi hissediyorum o yuzden biraz tedirgin oldyum ama evet biraz takıntı ettim. intsa da bazen görüyorum kadın doğum uzmanları gebelik boyunca adet görmüş dördüncü beşinci ayda hamile olduğunu öğrendi diye.
Evet bazı kişiler hamilelikte regl oluyolar ama hiçbir belirti yaşamadıgını sanmıyorum anlardın heralde. Halsizlik belki mide bulantısı uyku hali olurdu ilk haftalar. Şimdi de nerdeyse söylediğine göre 6.ayda olman gerekiyor bebek hareketlerini hissederdin yaniiii 🤦‍♀️ yine de için rahat değilse git eczaneye al bi test yap ve netleştir. Belki de korunmasız ilişki olduğu için çok fazla takıntı yaptın içinde. Bundan sonra korunmasız ilişki yaşama ki böyle sorularla da kafan karışmasın benceee:)

Back
X