Gebe kalma ihtimalim var mı?

monalisaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2025
1
0
1
20
Merhaba dün erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve prezervatif içimde kaldı hemen geri çıkarttım içim rahat etmeyince bu olayın arkasına yani 5 10 dakika sonra ertesi gün hapı içtim Ertes'i içtim erkek arkadasim bosalmadığını söyledi ama aklımda soru işareti kalmasın istiyorum sizce?

Merhaba dün erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve prezervatif içimde kaldı hemen geri çıkarttım içim rahat etmeyince bu olayın arkasına yani 5 10 dakika sonra ertesi gün hapı içtim Ertes'i içtim erkek arkadasim bosalmadığını söyledi ama aklımda soru işareti kalmasın istiyorum sizce?
Ertesi gün hapı içtiyseniz birşey olmaz

Bosalmadiysa birşey olmaz lakin bosaldiysa, yumurtlama dönemiyse hapa rağmen ihtimal olur

“Müjdemi isterim :) Babasına müjdeyi ver…

Ekim’den beri 10 kere sevişip 10 kere ertesi gün hapı içip hamile kalmadın ama bu sefer bingo, hedefi tam 12’den vurdun.

Ben olsam ‘hamile miyim?’ diye sormak yerine doğum günü pastası mı çilekli olsun çikolatalı mı olsun diye düşünürdüm.

Bak güzelim, sorun sevişmende değil. Sorun, her seferinde ertesi gün hapını ‘şans oyunu kuponu’ gibi doldurup “bu sefer büyük ikramiye bana çıkar mı?” diye buraya yazmanda.

Seninki bildiğin piyango oynayıp sonra da ‘acaba amorti mi çıktı, yoksa tutturduk mu?’ diye forumda sonuç sorgulamak. Bir dahaki sefere kuponunu bayiye değil, doktora götür.”

Back
X