- Konu Sahibi yorgunperi
-
Bazı zamanlar vajina kendini bazı risklere, değişikliklere karşı veya enfeksiyon gibi şeylere karşı korumak için bu tarz akıntılar salgılayabiliyor.. Zaten hamilelikte de o yüzden akıntılar değişiyor.. Ama bahsettiğimiz akıntı hamile kadınlarda olmak zorunda değil.. Belki bir değişiklik sonucu sizin de vajinanız böyle bir akıntı salgılıyor olabilir.akıntılarım olmuyodu böyle reglimden sonra 13 veya 14. gün ilişki yaşamıştık o gün akıntım vardı ama daha önceleri böyle bi akıntı olmadığından kafayı takmış durumdayım buna.
Sıkıntı zevk suyu ve orgazm olmuş olmam döllenmeyi aşırı derece artırıyor hatta en önemli etkenlerden o yüzden endişeliyim yoksa imkanı yok ama işte...Eee boşalmamış imkansız yani
Bende nişanlıyken çok yaşadım bu stresi ama olmadı hiç rahat olSıkıntı zevk suyu ve orgazm olmuş olmam döllenmeyi aşırı derece artırıyor hatta en önemli etkenlerden o yüzden endişeliyim yoksa imkanı yok ama işte...
Dediğin akıntı uzayan akıntımı şeffafSıkıntı zevk suyu ve orgazm olmuş olmam döllenmeyi aşırı derece artırıyor hatta en önemli etkenlerden o yüzden endişeliyim yoksa imkanı yok ama işte...
Orgazmın etkisi var evet ama çok az. Önemli olan içinize boşalması.Sıkıntı zevk suyu ve orgazm olmuş olmam döllenmeyi aşırı derece artırıyor hatta en önemli etkenlerden o yüzden endişeliyim yoksa imkanı yok ama işte...
Ben pkosluyum her ay yumurtlamıyorum bahsettiğiniz akıntı yumurtlama olduğuna delalet. Ben iki hamileliğimde de şeffaf uzayan akıntı sonrası birlikte olarak hamile kaldım.Hayır hamile kalmayı çok istiyorum ama o zaman bu zaman kesinlikle değil İnşallah hamilelik olmaz kürtaj yolu gözükür gibi... de dediğim gibi bu zamana kadar olmayan akıntının şimdi geliyo olması beni aşırı geriyor
Kokusuz eskiden normal şeffaf şekilde geliyodu uzuyodu , şimdi beyaz fazla gelmiyo az azDediğin akıntı uzayan akıntımı şeffaf
Peynirimsi gibimi öyleyse enfeksiyondan da olabilir. Dönem dönem geliyor ya akıntılarKokusuz eskiden normal şeffaf şekilde geliyodu uzuyodu , şimdi beyaz fazla gelmiyo az az
Enfeksiyonda olabilir partnerim heyecandan orama dezenfektanla müdahale de bulundu çok hızlı yaptı bunu karşı koyamadım belki olabilir vajina floram bozulduysa,, akıntı belki o yüzden öyledirPeynirimsi gibimi öyleyse enfeksiyondan da olabilir. Dönem dönem geliyor ya akıntılar
Fazlada dikkat etmedim az az geliyordu çünküEnfeksiyonda olabilir partnerim heyecandan orama dezenfektanla müdahale de bulundu çok hızlı yaptı bunu karşı koyamadım belki olabilir vajina floram bozulduysa,, akıntı belki o yüzden öyledir
Dezenfektan mı niyeEnfeksiyonda olabilir partnerim heyecandan orama dezenfektanla müdahale de bulundu çok hızlı yaptı bunu karşı koyamadım belki olabilir vajina floram bozulduysa,, akıntı belki o yüzden öyledir
Ne bileyim partnerimin cahiliye adeti galiba beklenmeyen gebeliğe acil müdahale yöntemi gibi bişeydi içinde %80 etil alkol var diye spermleri öldürmesi amacıyla yaptı sanırım sığır ama heyecandandır diye üstünde durmadımDezenfektan mı niye
Ne bileyim partnerimin cahiliye adeti galiba beklenmeyen gebeliğe acil müdahale yöntemi gibi bişeydi içinde %80 etil alkol var diye spermleri öldürmesi amacıyla yaptı sanırım sığır ama heyecandandır diye üstünde durmadım
Müthiş yöntenmiş ciddenNe bileyim partnerimin cahiliye adeti galiba beklenmeyen gebeliğe acil müdahale yöntemi gibi bişeydi içinde %80 etil alkol var diye spermleri öldürmesi amacıyla yaptı sanırım sığır ama heyecandandır diye üstünde durmadım
Sığır işte yapacak bişi yokta akıntımın sebebi bu olabilir mi?Müthiş yöntenmiş cidden
Olurmu olurSığır işte yapacak bişi yokta akıntımın sebebi bu olabilir mi?
Bilmiyorum ki ben çok şükür sıkıntı yaşamadım o konuda pozisyondan dolayı sanırım bir anda kaydı girmiş bulundu. :/Yanlışlıkla vajinaya nasıl giriyor öyle lönk diye anlamıyorum. 2.5 yıllık evliyim hala zorlanıyoruz da biz
kesik kesik geliyor akıntı az az yani bu seferki uzamıyor.Ben pkosluyum her ay yumurtlamıyorum bahsettiğiniz akıntı yumurtlama olduğuna delalet. Ben iki hamileliğimde de şeffaf uzayan akıntı sonrası birlikte olarak hamile kaldım.
Sperm vajina içinde bir kaç gün canlı kalabiliyor, riskiniz mevcut bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?