Aşılama hamile kalma yöntemleri için neler söylerseniz?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

MSB MSB

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
59
12
13
33
Arkadaslar hamile kalmak istiyorum ama olmuyo.biyerde yanlislikmi yapiyorum acaba.taktikler nelerdir acaba

Beni erkek sanmiosun umarim :)
Kalamaz evet biliyorum ama ben bayanim ve kalamiyorum

Koca duanızı gördüm az önce, kesin tutan. Bebek duası yok mu?

Pozisyon mu söyleyelim naapalım burada size anlamadım. Doktora gidin.
Konunuzun yeri burası değil sanıyorum, ayrica ha bire konu açıyorsunuz muhtemelen kapatılır konunuz.

Konunuzun yeri burası değil sanıyorum, ayrica ha bire konu açıyorsunuz muhtemelen kapatılır konunuz.
Himm yeni oldugum icin bilmiyorjm nasil olduğunu. Uyariniz icin tesekkurederim.arkadaslardan nasil ve neler yapabilecegimi sordum ama cevap gelmedi.artik duse kalka ogrenicem
Saygilar

ellanazz8671018 .!.:
Bu arada doktora gittim.burda belki bi care bulunur umuduyla kaydoldum.belki bi dua belki bi ilac bi oneri olamazmi.yani neden ter geldi size onu anlayamadim

Vallahi bu iste yanlislik olmaz yapiyorsaniz doğru yapiyorsunuzdur 1 seneyi gectiyse gebe kalamamaniz doktora gidin gerekli tedaviye baslanir.

Eşiniz de gitmiş. Nasıl hamile kalmayı planlıyorsunuz? Mektupla mı?

Waow guzel lafti.bazen aklimdan cikarmak zor oluyo.belki dusunmesem dediginiz gibi olucak ama nerde.allah tum isteyenler evlat nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar...

Waow guzel lafti.bazen aklimdan cikarmak zor oluyo.belki dusunmesem dediginiz gibi olucak ama nerde.allah tum isteyenler evlat nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar...
amin. bende 1 senedir istiyorum tık yok doktora fln gittik bişey yok diyo klomen fln hep kullandım bıraktım kürlerle yumurtalarım çok kaliteli ve bol oldu şükür en son rahim flimi çektircem bu ay.. yada kafaya takmaktan olmuyo

Hmmm
Rahim filmide oluyo demek.bende talep etsem o film icin olurmu acaba.
Baska neyle ilgili dr gittiniz durumumz ayni gibi bisey.ama siz ugrasmissiniz baya.tavsiye edermisiniz
Dusunmekten belkide.derdi bi bulsak

Hmmm
Rahim filmide oluyo demek.bende talep etsem o film icin olurmu acaba.
Baska neyle ilgili dr gittiniz durumumz ayni gibi bisey.ama siz ugrasmissiniz baya.tavsiye edermisiniz
Dusunmekten belkide.derdi bi bulsak
canım sen hiç doktora gittinmi gittiysen sana ne dedı onu söyle bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…