Gittim klomen ve yumurta catlatma ignesi yaptilar tik yok.Doktora git.
Aslinda haklısın. Tesekkurederim bu hic aklima gelmemişti. Bugunden baslicam.o dua herseye çare bulur.saolKoca duanızı gördüm az önce, kesin tutan. Bebek duası yok mu?
Himm yeni oldugum icin bilmiyorjm nasil olduğunu. Uyariniz icin tesekkurederim.arkadaslardan nasil ve neler yapabilecegimi sordum ama cevap gelmedi.artik duse kalka ogrenicempost: 38671018 .!.:Pozisyon mu söyleyelim naapalım burada size anlamadım. Doktora gidin.
Konunuzun yeri burası değil sanıyorum, ayrica ha bire konu açıyorsunuz muhtemelen kapatılır konunuz.
Bu arada doktora gittim.burda belki bi care bulunur umuduyla kaydoldum.belki bi dua belki bi ilac bi oneri olamazmi.yani neden ter geldi size onu anlayamadimellanazz8671018 .!.:Pozisyon mu söyleyelim naapalım burada size anlamadım. Doktora gidin.
Konunuzun yeri burası değil sanıyorum, ayrica ha bire konu açıyorsunuz muhtemelen kapatılır konunuz.
Vallahi bu iste yanlislik olmaz yapiyorsevliyim.u yapiyorsunuzdur1 seneyi gectiyse gebe kalamamaniz doktora gidin gerekli tedaviye baslanir.[/QUOTE
5 aylik evliyim.neyi ne kadr dogru yapiyorum bilmiyorum.soracak kimsemdw yok.umarim dogru yapiyodurum.
Bugun gitti belki son islemler tutamazmi.Eşiniz de gitmiş. Nasıl hamile kalmayı planlıyorsunuz? Mektupla mı?
Bugun gitti belki son islemler tutamazmi.
amin. bende 1 senedir istiyorum tık yok doktora fln gittik bişey yok diyo klomen fln hep kullandım bıraktım kürlerle yumurtalarım çok kaliteli ve bol oldu şükür en son rahim flimi çektircem bu ay.. yada kafaya takmaktan olmuyoWaow guzel lafti.bazen aklimdan cikarmak zor oluyo.belki dusunmesem dediginiz gibi olucak ama nerde.allah tum isteyenler evlat nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar...
canım sen hiç doktora gittinmi gittiysen sana ne dedı onu söyle biHmmm
Rahim filmide oluyo demek.bende talep etsem o film icin olurmu acaba.
Baska neyle ilgili dr gittiniz durumumz ayni gibi bisey.ama siz ugrasmissiniz baya.tavsiye edermisiniz
Dusunmekten belkide.derdi bi bulsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?