iliskiden sonra belinin altina ince yumusak bi yastik koy ve bi sure bkle cnm umarim diledigin kisa zmnda olur cnm:)Arkadaslar vajinismus iken her ay hamile kalmak icin ugrastim olmadi tabi...yendikten snra da iki ay duzenli calistim yine olmadi..biliyorum cok uzun sure hamile kalamayanlar var ama bende korkuya kapildim...burda herkes ne kadar surede hamile kalabildigini ve yontemlerini ( sure,ilac , kür ,iliski pozisyonu, dogal yontemler vs ) yazarsa hepimize hem bi yol hem bi umut olur diye dusunuyorum..yorumlarinizi bekliyorum ...ben yine allah nasip ederse bu ay deneyecegim
En bilindik yontem bu sanirim bunu yapiyorum tesekkurler :)iliskiden sonra belinin altina ince yumusak bi yastik koy ve bi sure bkle cnm umarim diledigin kisa zmnda olur cnm:)
rica ederm:)En bilindik yontem bu sanirim bunu yapiyorum tesekkurler :)
Peki daha once kac ay olmamisti ve kist mi vardi sogan suyu ictinizBen sogan suyu ictigim ay hamile kaldim yani gecen ay 4+6 haftalik sanirim bu sefer sitres yapmadim ve iliski coook anormal gelisti uyku arasinda ondan cok rahattim ama pozisyonun bu olaydan sonra etkili olnadigini dusunmeye basladim
Herkes baski yaparken biz de isterken kafadan atmak zor ne yazikki..aslinda ay icinde cok dusunmuyorum ama adet olunca bi iki gun depresyona giriyorumHangi ay kafanızdan atarsanız o ay olacağından emin olabilirsiniz.
Canım ben 3 yıldır deniyorum Dr. Sende sıkıntı yok dedi eşimde morfoloji bozukluğu çıktı o ilaç kullandı sonra ben bu ay tüp bebeğe gideriz artık derken hamile kalmışım kaybettim bebeği ama kafa rahatlayınca hamile kaldım gerçektenHerkes baski yaparken biz de isterken kafadan atmak zor ne yazikki..aslinda ay icinde cok dusunmuyorum ama adet olunca bi iki gun depresyona giriyorum
İlişkiden sonra Bacaklarımı havaya kaldırdım 4-10 dakika o şekilde bekledim. Duvara da yaslayabilirsin. Annem de o şekilde tek denemede bana hamile kalmış.Arkadaslar vajinismus iken her ay hamile kalmak icin ugrastim olmadi tabi...yendikten snra da iki ay duzenli calistim yine olmadi..biliyorum cok uzun sure hamile kalamayanlar var ama bende korkuya kapildim...burda herkes ne kadar surede hamile kalabildigini ve yontemlerini ( sure,ilac , kür ,iliski pozisyonu, dogal yontemler vs ) yazarsa hepimize hem bi yol hem bi umut olur diye dusunuyorum..yorumlarinizi bekliyorum ...ben yine allah nasip ederse bu ay deneyecegim
Canim 6 ay once bi kimyasal gebelik geciedim ondan once 11 aylik calisma 3 kere klomen kistim yoktu bugun tam 5 haftalik ve sonucum 2117 sukurler olsun rabbime en icten istedim rabbim herkese hayirli evlat versinPeki daha once kac ay olmamisti ve kist mi vardi sogan suyu ictiniz
Gecmis olsun..hayirlisiCanım ben 3 yıldır deniyorum Dr. Sende sıkıntı yok dedi eşimde morfoloji bozukluğu çıktı o ilaç kullandı sonra ben bu ay tüp bebeğe gideriz artık derken hamile kalmışım kaybettim bebeği ama kafa rahatlayınca hamile kaldım gerçekten
Amin canim hayirli olsunCanim 6 ay once bi kimyasal gebelik geciedim ondan once 11 aylik calisma 3 kere klomen kistim yoktu bugun tam 5 haftalik ve sonucum 2117 sukurler olsun rabbime en icten istedim rabbim herkese hayirli evlat versin
Ne kadar ilginc aslinda 8 ay olmamis sanki o ay farkli bisey mi yaptiniz da oldu...gercekten allahin isi..hayirlisi olsun hakkimizda insallah cok uzun beklememcnm benim de 8 ay olmadı. Artık test falan yapmayı bırakmıştım doktora gitmeye karar verdim. Doktro alttan baktı bir sorun yok dedi ve adetin 2. günü yapılması gereken testleri söyledi. Ben de adet olmayı bekledim ama o ay adet olmadım :) tesadüfen hamile kaldım. Ben de her ilişki sonrası ayaklarımı havaya dikiyordum 10 dk falan. İşe yaradı mı bilmem :) Yumurtlama dönemlerinde düzenli ilişkiye girmek dışında farklı bir şey yapmadım.
Teşekkürler canımGecmis olsun..hayirlisi
Inofolic toz mu kullandiniz..bunu cok duydum ...amin :)Eşime çakşır kökü suyu, keçiboynuzu özü, Aksuvital avicenna içirdim, bildiğimiz hiç bi problemi yoktu. Bende maydonoz viks süt buharına oturdum İnofolic kullandım o ay hamile kaldım. İnşallah size de vesile olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?