Tabiki. Hem kadın doğum doktoruna hem de dahiliyeye gittim genel kan tahlili için. Sen de yaptırırsan bu kontrolleri daha iyi olur canım. Bazılarında tiroid problemi oluyor ve aylarca bekliyorlar neden bebek olmuyor diye. Tiroid hormonu azsa vücutta bebek olmaz. Kan testi yapılırsa önceden bu durumlar ortaya çıkar ve tedavi olunur. Böylece kendin de üzülmezsin aylarca neden bebeğim olmuyor diye, zamanın da boşa geçmez. Allah gönlüne göre versin canım.
Haaa tamam o zaman bu sefer hamile kalmamış olursan ve hamilelik istersen o zaman yaptırırsın canım kan testlerini. Hamişsen de yine yaptırırsın kan testi. Ama bazen bazı şeyler hamileliğe engel oluyor ve önceden muayene olmadan anlaşılamıyor nedeni. Bu yüzden önceden muayene gerekir. Vajinismusu bire bir yaşamış olduğum için ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Ben de doktor terapisi sonucu kurtuldum. Ama eğer bebek isteğiniz yoksa bence cinselliğin tadını çıkarın ikiniz de bir süre. Sonra bebek nasılsa olur. Herşeyin hayırlısı olsun canım... :)
önce cinselliği yaşa
çocuk sahibi olursun
gebe kalırsan eğer sıkıntılı gebelik filan olursa cinsellik yasaklanabilir ve sen daha ne olduğunu anlayamadan tekrar zorlanırsın
ayrıca hamile olsa da olmasa da her kadının rutin olarak kontrole gitmesi lazım zaten.
Merhaba
Ben 10 Aylık evliyim ilk 7 ay vajinismus problemi yaşadım 3 ay önce yendim ve her adetımden sonra ilk özellikle ilk 5 gün düzenli bi şekilde ilişkiye giriyoruz ama hamile kalamıyorum.daha çok erken diyebilirsiniz ama ilk başta vajinismus problemi yaşayanlar daha iyi anlayacaktır bu benim için çok büyük bir lütuf . bunun için ne yapmam gerekiyor öneriniz var mı
BEN 1.5 SENE VAJINUSMUSDUM YENDİM HAMİLEYIM
AKIŞINA BIRAK SIKMA KENDINI OLCAK DIYE 2 GUNDE BIR YAPIN KAHVALTINI DUZENLİ YAP KONTROLUNU YAPTIR ÖN TAHLILLER MESELA TROID YUKSEK CIKTIMI HAMILE KALMA AZ OLUYOR MUAYENE OL KADIN DOĞUMA DÜŞÜNCELERİNİ ANLAT RABBIM NASIP ETTIGINDE OLCAK KENDINI SARTLAMA NIYE OLMUYO DIE BEN ÖLE YAPTIM...