Hamile kalmadan 1ay önce covid aşısı olmuştum.

Nereckiler

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
45
27
8
30
Selam arkadaşlar

Haziran ayında biontech 2. Doz aşımı oldum ve temmuz ayında hamile olduğumu öğrendim. İnternette aşı sonrası 2ay beklenmesi gerektiğini okudum. Ama aranızda benim gibi aşı olup hemen sonra gebe kalan veya hamilelikte aşı olup bebeğini sağlıklı kucağına almış birileri var mı? Gereksiz mi pimpirikleniyorum bilmiyorum ama gelişimine bir etkisi olur mu diye çok korkuyorum.

Bende aynı durumdayım gebeliğiniz nasıl gidiyor şuan

Merhaba ben de benzer bir durumdayım. Temmuz sonu 2. Dozumu oldum. Eylülde hamile kaldım. Ben araştırmalarımda, beklemek gerekmediğini gördüm. Şu ana kadar cok şükür bir sorunumuz yok.
Maşallah kese göründü fakat 8 haftalık olması gerek kalp atışı yoktu yarın tekrar gidicem büyük ihtimalle geç döllenme dedi ama nasip kısmet

İkinci dozunu 15 temmuzda oldum. 21 temmuz son adet tarihim. Yani 1 hafta sonra hamile kalmışım bir sorun olacağını sanmıyorum

Benim ikinci doz biontech olduğum tarihle son adet tarihim aynı. Hamileyken aşı oluyor insanlar bence de bi sıkıntı olmaz ya. Gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…