Hamile Kalmadan Ne Kadar Önce Saç Boyatılmalı

guneslik

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
6
1
8
Merhabalar; 27 yaşındayım ve Saçlarımda beyazlarım çok .Hamilelikte ilk 3 ay saç boyatmanın bebek için riskli olduğunu söylüyolar.Saçlarımı hamile kalmadan boyatmak istiyorum.Nekadar geç boyatırsam okadar iyi diye düşünüyorum.Ama yine de korkuyorum.Sizce hamile kalmadan nekadar süre önce boyatmalıyım saçlarımı :KK43:

Amonyaksız boyalarla boyatabilirsin kuaförde. İnnoa veya bitkisel boyalar zarar vermiyor

Bence yumurtlama döneminden önce boyat sonra çalışın. Bebek olursa en erken bu zamanda boyayabilirsin. Ben bebek olduğunu bilmeden boyamışım. Çok ülmüştüm ama yapacak birşey yok. Bir de boya tutmamıştı biliyor musun? Hormonlardan mı bilmem. Her zaman boyadığım marka tutmadı. Ben de şimdi felaket durumdayım. Bir karış beyaz fırça gibi çıktı. Doktorum natural colors diye bir marka varmış. Sertifikalı tek prganik boya bu dedi. İlk üç ay dolduktan sonra bu boyayla boyayabilirsin dedi. Araştırdım internette satılıyor her yerde yok. Fiyatı da 15 tl birşey değil. Hamilelik bittikten sonra da bununla boyarım saçımı. Sonuçta kimyasallara göre daha güvenli....

Bence yumurtlama döneminden önce boyat sonra çalışın. Bebek olursa en erken bu zamanda boyayabilirsin. Ben bebek olduğunu bilmeden boyamışım. Çok ülmüştüm ama yapacak birşey yok. Bir de boya tutmamıştı biliyor musun? Hormonlardan mı bilmem. Her zaman boyadığım marka tutmadı. Ben de şimdi felaket durumdayım. Bir karış beyaz fırça gibi çıktı. Doktorum natural colors diye bir marka varmış. Sertifikalı tek prganik boya bu dedi. İlk üç ay dolduktan sonra bu boyayla boyayabilirsin dedi. Araştırdım internette satılıyor her yerde yok. Fiyatı da 15 tl birşey değil. Hamilelik bittikten sonra da bununla boyarım saçımı. Sonuçta kimyasallara göre daha güvenli....
Teşekkürler lolalucy netten araştrym boyayı. bebeğe zarar gelesinden korkuyrm. hamilelik boyunca saçlarım bembeyaz olcak ama yapcak bişe yok herşey bebiş için.Hoppa

Back
X