- Konu Sahibi mxuxhendis_17
canım bende evliliğimin ilk yıllarında korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalacağımı düşünüyordum. önce biraz zayıflayım filan diye uğraştım 60 kilo idim o zamanlar. ama evdeki hesap çarşıya uymadı derler ya aynen öyle oldu tam 7 sen uğraştım bebek için 4 kez mikro tedavisi gördüm ve tam 87 kilo hamile kaldım. bende pko yok ama guatr çıktı metabolizmam çok yavaşmış bir de tedavi için kullandığım ilaçlar yüzünden korkunç kilo aldım . ilk bebeğimi erken doğumla kaybettim 93 kilo idim . şu anda yine hamileyim ve 91 kilo ile hamile kaldım doktor kilo vermeni bekleyemeyiz dedi. 19 haftada 1 kilo aldım hemde diyet faln yapmıyorum . sadece düzenli yiyorum protein ağırlıklı besleniyorum. zayıflamayı bekleseydim bu seferde yaşım çok ilerliyordu .
bebek düşünen herkese çok beklememelrini söylüyorum çünkü hayatın inasnın karşısına ne çıkaracağı malesef belli olmuyor.
cnm gerçeketen bu konu hakkındaki yorumun gözümü korkutup içimi burksada fikrimin şekiilenmesi sağladı..iinş. herşey gönlünce olur. sağsalim bebişi kucağına alırsın.:ecrin_bebek: