Hamile kalmadan önce rüyasinda bebeğini görüp hamile kalanlar.

Marjinal0408

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2016
253
250
103
Merhaba kızlar ben adetime 3-4 gün varken rüyamda bebeğimi gördüm iki gün üst üste birde ilk gün gördügüm rüyada bebegimi emziriyordum cok tatliydi rüyasi muhteşemse kim bilir gercegi nasildir. 2. gün ise rüyanin devamini gördüm ordada onunla oynuyordum reglim 7 gün gecti test yaptm pozitif :)) benim gibi rüya görüp hamile kalan var mi ??

Ben geçen ayda bu ay da rüyamda emzirirken gördüm gerçekten çok güzeldi. bu ayda kan testi yaptırdım malesef sonuç negatif :(
senin rüyan gerçek olmuş canım hayırlı olsun :)

Canim bizde 3 ay ugrastan sonra olmayinca umutsuzluga kapilmaya baslamistim ve her gece dua ede ede uyuyordum, bi gece hic bisey gormeden sadece bi ses duydum Allah c.c in sesiydi ve tek dedigi sey olacak oldu. O ay hamile oldugumu ogrendim hala anlatirke tuylerim urperiyo. Bi hafta once de gene bi ruya gordum dogum olmustu ve biz isim vermeden esimle alip eve gelmistik esimin buyuk amcasi bizim eve gelmisti ve bize ismini sordu bende daha ismini koymadik dedim cocugu kucagina alip kulagina 3 sefer senin adin Yakup dedi :) Benim ruyalarim boyle hayirliso bakalm.

Canim bizde 3 ay ugrastan sonra olmayinca umutsuzluga kapilmaya baslamistim ve her gece dua ede ede uyuyordum, bi gece hic bisey gormeden sadece bi ses duydum Allah c.c in sesiydi ve tek dedigi sey olacak oldu. O ay hamile oldugumu ogrendim hala anlatirke tuylerim urperiyo. Bi hafta once de gene bi ruya gordum dogum olmustu ve biz isim vermeden esimle alip eve gelmistik esimin buyuk amcasi bizim eve gelmisti ve bize ismini sordu bende daha ismini koymadik dedim cocugu kucagina alip kulagina 3 sefer senin adin Yakup dedi :) Benim ruyalarim boyle hayirliso bakalm.

Cok etkılendım ya Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsun canım

Bende ruyalarımda hamıke oldugumu dgum yaptıgımı yada emzırdıgımı grdum hep negatıfdı snuclar hala olmuyor bugun adet olmam gerekıyor belırtılerımde var bu ay da olmadı yanı :(

Ben geçen ayda bu ay da rüyamda emzirirken gördüm gerçekten çok güzeldi. bu ayda kan testi yaptırdım malesef sonuç negatif :KK43:
senin rüyan gerçek olmuş canım hayırlı olsun :)
Ilk defa görüyorum rüyamda Allaha şükür. cok saol cnm insaAllah senin rüyan gerceklesir bi an önce

Maşallah cnm cok etkileyici bir rüya görmüssün gercekten Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :dua::KK200::nazar::nazar:

Merhaba kızlar ben adetime 3-4 gün varken rüyamda bebeğimi gördüm iki gün üst üste birde ilk gün gördügüm rüyada bebegimi emziriyordum cok tatliydi rüyasi muhteşemse kim bilir gercegi nasildir. 2. gün ise rüyanin devamini gördüm ordada onunla oynuyordum reglim 7 gün gecti test yaptm pozitif :)) benim gibi rüya görüp hamile kalan var mi ??
Ben ben ben ....bende rüyamda emziriyordum bebeğimi hiç aklımda yokken hamile olduğumu öğrendim

Bende ruyalarımda hamıke oldugumu dgum yaptıgımı yada emzırdıgımı grdum hep negatıfdı snuclar hala olmuyor bugun adet olmam gerekıyor belırtılerımde var bu ay da olmadı yanı :KK43:
Cnm bnm de belirtilerim vardi herhalde adet olacam dedim ama Rabbime sonsuz şükür olmadim olmazssada saglik olsun dedim kafama takmadm hic insaAllah sende hamis oldugunu ögrenirsin..:dua::dua:

Cnm bnm de belirtilerim vardi herhalde adet olacam dedim ama Rabbime sonsuz şükür olmadim olmazssada saglik olsun dedim kafama takmadm hic insaAllah sende hamis oldugunu ögrenirsin..:dua::dua:

Guzel duan ıcın tesekkur ederım :KK200: :) ınsallah hayırlısıyla dedıgın gıbı olr canım ama artık umutlanmıyrum bıle az degıl uc yıldır bu durumdayım

Back
X