Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile kalmadan önce rüyasinda bebeğini görüp hamile kalanlar.
Ben bebeğimi görmedim ama test yapacağım sabah ezandan sonra bi uykuya dalmıştım o sırada rüyamda test yaptığımı ve koşa koşa eşime göstermeye götürdüğümü, yoldaki koşarkende dahada koyulaştırıyor görmüştüm ve nitekim kalkar kalkmaz test yaptım direk çizgi belirmişti :)
Ben bi ruya gordum ama benimkisi baya ilginc. Yanimda 4 yasinda erkek cocugu var ve bir bebek var. Bir cok yuksek bi apartmanda merdivenlerde oturuyoruz. Erkek cocuk diyorki ben kendimi apartman boslugundan aticam hayir diyorum yapma oyle birseym ben bebekle ilgilirken bi bakiyorum erkek cocuk apartman boslugundan atliyor biz bebekle kaliyoruz. Boyle bi ruya gordum bende ama hamilemiyim bilmiyorum :)
Bende test yapiyordum silik de olsa cift cizgi cikiyodu. Sonra kan tahlilinde degerim 7 çıkıyor. Haaa demekki ondan silik çıktı cok yeniymiş diyorum. Ama olağanüstü bir.mutluluktu. Uyandigimda üzülmüştüm ruyaymis diye. Yaklasik 10 gun oldu. Regl olmayo bekliorum belki ruyam cikar :))
merhaba ,
bende gecen ay yumurtlama gunlerımde muhtemelen hamıle kaldıgım gunlerde , ardarda ıkı gece ruyamda kız cocugu gordum. ilki kabus gbıydı gercı esımın baskasından kızı olmus ve 5 yasında falan
bıde esım bnı havuzda bogmaya calısıyodu uyandım. kahveden falan dedım ertesı gece yıne ruyamda bı oncekıne gore daha esmer ırı gozlu 2-3 yasında bı kız cocugu gordum sadece bakıyodu hıc konusma falan olmadı. adet gunumdede hamılelıgımı ogrendım.kalp atısını henuz duymadık ama herkes tersıne cıkar dıyor yanı erkek olacak dedıler. beklıyoruz bakalım hayırlısıyla gelsın saglıkla
bende hamile kalmadan 1.5 ay önce rüyamda gördüm bebeğimi erkekti ve emziriyordum o kdr güzel bi bebekti ki bembeyaz .. sonra hamile olduğumu öğrendim ve bbeğim erkek sanırım rüyamdaki bebek gerçekten benm bebeğim :)) Allah herkese nasip etsin ..