- 29 Mart 2016
- 521
- 679
- 103
kızlar merhaba ; ocak ayında bos gebelık tanısıyla kurtaja alındım . rabbım kımseye yasatmasın zor. bız esımle evlenrken kımse bıze kan uyusmazlıgı var demedı. bizde bılmıyordk ve bunların bır ıgnesı de varmıs tabı kurtaj snrası vuruldum.. hamıle kalmadan once ne folık asıt kullandm ne baska bısey bebegım gelısmedı sanırım ve genelde bos gebelık tarzı seyler kan uyusmazlıgı olan cıftlerde daha yaygınmıs. bu bana tecrube oldu. acıkcası bu konuları cok fazla bılmıyordum da .. folık asıdı hamıle kalınca ogrendım .. bebegın gelısımı ıcınmıs keske dıyorum hep sucluyorum kendımı arastırıp oyle hamıle kalsaydım .. Şimdi tekrar cocuk dusunuyoruz. doktorum 3. adetten snra basla dedi yalnız ben 3 ay daha beklmek ıstyrm. cunku 6 ayda rahım tam toparlarmıs kendını. bı kere daha yıkıma ugramak ıstemyrm . doktor bana folıdoce diye bı hap yazdı folık asıtmıs yaklasık 3 ay snra bebek calısmalarına baslıyacagım ıcın sımdıden kullansam sızce nasıl olr ?? ayrıca hamıle kalmadan once neler yaptınız bana acıklarmısınız ??