hamile kalmadan önce ???

queenelizabeth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
26
0
merhaba hanımlar,
ben 8 aydan beri doğum kontrol hapı kullandım bu ay ki kutum bitti yenisini almadım bebek istiyoruz
ama aklıma takılan bazı şeyler var ne zaman hamile kalırım hamile kalmadan önce doktora gitmem gerekir mi eğer hayırlısıyla hamile kalırsam eğer inş. normal doğum düşünüyorum bayrampaşada oturuyorum özel mi devlet hastanesi mi ve son olarak tavsiye edebileceğiniz doktor var mı ?

Son düzenleme:
meraba hanımlar,
ben 8 aydan beri doğum kontrol hapı kullandım bu ay ki kutum bitti yenisini almadım bebek istiyoruz
ama aklıma takılan bazı şeyler var ne zaman hamile kalırım hamile kalmadan önce doktora gitmem gerekir mi eğer hayırlısıyla hamile kalırsam eğer inş. normal doğum düşünüyorum bayrampaşada oturuyorum özel mi devlet hastanesi mi ve son olarak tavsiye edebileceğiniz doktor var mı ?
sen daha dereyi görmeden paçaları sıvamaya başlamışsın =) dur önce bi sakin ol. evet doktora görünmende fayda var tabiki herşey yolunda mı gebelik için bir engel ya da sıkıntı var mı gibi için rahat eder. doğum konusunda kafana göre normal istiyorum sezeryan istiyorum demen de büyük konuşmak olur onu da ancak gebeliğin doğum saffasına yaklaşınca belirleyebilirsin. bence en önce kafanı boşaltıp gebelik için kendini hazırlamalısın ki gebe kaldıktan sonra bunların hepsini düşünmeye başlaman daha doğru olur bence.

Hem streslisin hem hap kullanmışsin. Gelmez o bebis hemen ben on aydır bıraktım hapı. Gelemedi vi sorun yok.şükür. Doktora git önce. Eşin de gitsin. Kafan rahatlar hiç olmazsa.

Hem streslisin hem hap kullanmışsin. Gelmez o bebis hemen ben on aydır bıraktım hapı. Gelemedi vi sorun yok.şükür. Doktora git önce. Eşin de gitsin. Kafan rahatlar hiç olmazsa.

hemen gelmesini beklemiyorum zaten perşembe günü için doktordan randevu aldık eşimle beraber gideceğiz allahım tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin

Ben hapı bıraktıktan 8 ay sonra olmuştu,. Bu kadar acele etme. Birde hastane doğum işlerini hamilelikten sonra düşünürsün..herşey sırayla:)

merhaba hanımlar,
Merhaba canım hapı bıraktığını için gebe kalırsının baska bir sorun yoksa yalniz folik asit kullanmaya baslamalisin doktorun bilgiyi verir
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin

Merhaba canım hapı bıraktığını için gebe kalırsının baska bir sorun yoksa yalniz folik asit kullanmaya baslamalisin doktorun bilgiyi verir
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin

geçen çarşamba günü doktora gittim folik asite başladım bugün 2. günüm
evet allah herkese hayırlı evlat nasip etsin

X