Hamile kalmadan onceki son adet doneminizde degisiklilik oldu mu?

tugbaa0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2022
335
112
53
29
Vucudun kendini hazirlamasi falan diyorlar ya hamile kalan arkadaslarim son adet doneminiz nasildi ayni miydi? Bu ay sadece 4 gun surdu adetim 3 bile diyebilirim ki normalde tam 1 hafta yogun kanamali olurdu ama az ve kisa surdu. Hamile kalmadan onceki son adet doneminiz ayni mi gecti yoksa bir degisiklilik oldu mu? Vucudunuz kendisini hazirladi mi? Hissettimiz mi?

Eveeet kesinlikle herkes söylüyordu öyle oluyor falan hatta ilk başta annem dedi biz suphelenmistik hamilemiyim diye sonra adet olunca annem dediki gelecek ay kesin hamile kalacaksın diye. Ve biz 8-9 aydır istiyorduk hiç öyle olmuyordu 6 gün gecikmisti sonra adet oldum. Annemde 10 gün gecikmiş hamile kalmadan önce. Yani vücut yavaş yavaş hazırlanıyor. Ama maalesef bebeğimi kaybettim. Umarım istediğiniz zaman çok sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirirsiniz

Yaa benimki zamaninda oldu ama cok kisa surdu dedim acaba hazirliyor mu herseye umutlaniyoruz yaa basiniz sag olsun rabbim sizede banada herkese hayirlis saglikli evlatlar versin

Aynı geçti benim canım herhangi bir değişiklik olmamıştı çok kolay adet olmuştum gününde ve yoğunluğu her zamanki gibiydi ama öyle bir söylenti var

Bende de normal oldu bir değişiklik görmedim.

Ya bende umutlandim ama demek ki oyle bir kesinlilik yokmus Allah size bagislasin yavrunuzu
Çok teşekkür ederim. İnanın sağlıksal bir problem yoksa bir zamanı var demektir. Ben sağlığımı önemsedim gerisi geldi çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…