• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık hamile kalmak icin Aspir yagi elma sirkesi kullanan var mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

afra1685

Afra
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
264
23
118
Bursa
Merhaba arkadaslar instagramda mucize dogayi takip eden var mi devamli hamile kalan bir cok kisi. Paylasimlar yplio... bnde nezamandr siparis vermk istiyordum guvenememistm.kullanipta olumlu sonuc alan var mi lutfen yazalim siparis verdm kullnicm sizden ricam olumlu donus yapalim inancimi kaybetmk istemiorum ☺☺

Aspir yagi ve elma sirkesi birde keten tohumu yagi bunlari kullanip hamile kalan cok kisi var kanitida mucize dogada instagram sayfasina bakabilir sin..bn aldim uc haftadir kullaniorum

Kilolu olup hamile kalamayan
Piko sendromu
Yumurta gelistirici vs
Erken menapoz

Eklentiler

• IMG-20181205-WA0000.webp
    IMG-20181205-WA0000.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 1.121
Nasıl kullanıyorsun canım bunları. Ben fiyat olarak pahalı diye duymuştum

Bende bugun siparis verdim siz kullaniyorsunuz sanirim nasil herhangi bir gelisme varmi buradan haberleselim ben cok umutla aldim cok guzel hikayeler yazmislar insallah faydasini goruruz

merhaba arkadaşlar. sırf burada yazılan olumsuz düşüncelere ve yalan olduğuna dair olan inanca karşı cevap vermek adına girdim siteye. ben kendim kullandım aspir setini, ve kullandığım ilk ay hamile kaldım. sonrasında kanamam olduğu için bebeğimi kaybettim, ama bende işe yaradı. herkese de tavsiye ettim, bütün samimiyetimle söylüyorum. hatta mucize doğada sayfasına hamile haberimi verdim onlar da paylaşmışlardı. ben sabah akşam aç karna 1er tatlı kaşığı aspir yağı ve sandaloz sakızlı elma sirkesini içiyordum, iki günde bir de sabahları bu yağların içine bir tatlı kaşığı çörekotu yağı ekliyordum. ve yatmadan önce de her akşam 1 tatlı kaşığı keten tohumu yağı içtim. evet ilk başta yapı sadece içmeye kalktım ama içemedim. ben de her defasında yarım bardak ılık suya yağları ekleyip içtim. ve sonuç mucizeydi. şimdi yine kullanıyorum. inşallah bu defa yine sonuç alırım. takdir tabi ki her zaman Allah'ın. hepimize minik mucizeler versin Rabbim. kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. sevgiler.

Konuyu okurken dank etti bana arkadaşlar; ben kasım başından beri zayıflamaya çalışıyorum.buyüzden sabahları açkarna bir çay kaşığı çörekotu yağı ve bir yemek kaşığı elma sirkesi içiyordum .sonra kasım 22 de adet oldum ;neyse Aralık adetini beklerken hamile olduğumu öğrendim ama 4 gün sonra düşük yaptım. Şimdi anlıyorumki bu setlerden bahsedilince hamile kalmamı bunlar kolaylaştırmış.düşünmüyordum seneye istiyorduk ama böyle olunca düşünmeye başladım .

Merhabalar bende yeni gebelik seti sipariş ettim mucize doğadan sayfasından ama hic ilgi yok sıfır yani urunu nasıl kullancam dedim cevap vermiyorlar bin pişman oldum resmen aldgima yardim edebilecek varmı nasıl kullanıcam 😔

Merhabalar bende yeni gebelik seti sipariş ettim mucize doğadan sayfasından ama hic ilgi yok sıfır yani urunu nasıl kullancam dedim cevap vermiyorlar bin pişman oldum resmen aldgima yardim edebilecek varmı nasıl kullanıcam 😔
Canm ne yaptın kullandın mi ise yaradi mi

Canım her sabah ve yatmadan önce bir bardak ılık suya elma sirkesi ve aspir yağından 1 er tatlı kaşığı koyup içiyorum. Ben akşamları bu ikisinin yanısıra 1 tatlı kasigida keten tohumu yağı koyup içiyorum.. ayrıca günaşırı sabahki karışıma çörekotu yağı ekliyorum... Aslında arıyorlar bile siparişi teyit etmek için ama size neden öyle olmuş anlamadım...🤷
Umarım sağlıkla gelir miniginiz rabbim bunları vesile kilar 🙏💕

Back
X