merhaba arkadaşlar. sırf burada yazılan olumsuz düşüncelere ve yalan olduğuna dair olan inanca karşı cevap vermek adına girdim siteye. ben kendim kullandım aspir setini, ve kullandığım ilk ay hamile kaldım. sonrasında kanamam olduğu için bebeğimi kaybettim, ama bende işe yaradı. herkese de tavsiye ettim, bütün samimiyetimle söylüyorum. hatta mucize doğada sayfasına hamile haberimi verdim onlar da paylaşmışlardı. ben sabah akşam aç karna 1er tatlı kaşığı aspir yağı ve sandaloz sakızlı elma sirkesini içiyordum, iki günde bir de sabahları bu yağların içine bir tatlı kaşığı çörekotu yağı ekliyordum. ve yatmadan önce de her akşam 1 tatlı kaşığı keten tohumu yağı içtim. evet ilk başta yapı sadece içmeye kalktım ama içemedim. ben de her defasında yarım bardak ılık suya yağları ekleyip içtim. ve sonuç mucizeydi. şimdi yine kullanıyorum. inşallah bu defa yine sonuç alırım. takdir tabi ki her zaman Allah'ın. hepimize minik mucizeler versin Rabbim. kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. sevgiler.