- 20 Nisan 2016
- 62
- 32
- 88
- 36
- Konu Sahibi Gozumun Nuru89
Civanpercesi, aslanpencesi ve hayit otu icenler buraya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki nasıl kullandınız tam olarak anlatırmısınızHayit kullanmiştım ilk gebelikte :) kullandigm ay hamile kalmstim
Civanpercemiyle arkadasim hamile kaldi:)
Sogan kürünu deneyin arkadaşlaroda cok faylası var çok hamile kalan var öylede
O zaman forumdaki konulara bak sen özellikle pko olanlar kullaniyo hayiti ve yazmislar etkilerini nasil hormon degerlerini duzene soktugunu filanHmm. Ne güzel. İnşallah bendede etkisini gösterir. Pko var bendezor hamile kalıcam galiba bu gidişle.
Aynen arastırmalar sonucu bende bu otlara karar verdım. Hayırlıs artık. Teşekkürler cevapların için :)O zaman forumdaki konulara bak sen özellikle pko olanlar kullaniyo hayiti ve yazmislar etkilerini nasil hormon degerlerini duzene soktugunu filan
3 gün önce doktorum herhangi bir hormonal ya da yumurta sorunum olmamasına rağmen yumurta kalitesini arttırmak için civanperçemi ve hayıt otu içmemi önerdi. İkisini aynı anda kaynatıp içiyorum ben.Aynen arastırmalar sonucu bende bu otlara karar verdım. Hayırlıs artık. Teşekkürler cevapların için :)
Hmm inşallah faydasını görürürüz ve en kısa zamanda hamile kalırız :)3 gün önce doktorum herhangi bir hormonal ya da yumurta sorunum olmamasına rağmen yumurta kalitesini arttırmak için civanperçemi ve hayıt otu içmemi önerdi. İkisini aynı anda kaynatıp içiyorum ben.