hamile kalmak için(çok acil akıl verin lütfeeeennn)

Perii7777

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
480
253
303
Antalya
merhaba arkadaşlar benşm aklıma çok takıldı birde size sorayım dedim ben 2-3 gündür saraçoğlunun tavsiye ettiği soğan suyu kürüne başladım ama biraz araştırdıktan sonra hem çevremde birkaç kişi hemde internette birkaç yerde soğan suyunun çocuk düşürdüğünü duydum.. hangisi doğru anlamadım ne yapcam şimdi ben.. bir kere düşük yaptım bir daha aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum şuan korunmuyoruz ve biran önce bebişimizee kavuşmak istiyoruz ben soğan suyu içerken hamile falansam ya çocuk düşerse bişey olursa arkadaşlar ne olur bilen biri akıl versin hemde çok aciilllll...

Merhaba, soğan suyu kistler vs varsa söküp atıyor bol boool salgı geliyor onu içtiğinde zaten farketmişsindir temizlik yapıyor sanki..
soğan suyu içerken hamile kalırsan onuda atacaktır gibi geliyor bana.:44: Ama içerken hamile kalan varsa yazsın belki yanlış düşnyorumdur.
bir kez yaptım daha sonra devam etmedim (buarada korunuyordum) bikaç ay sonra güzel haberi aldım..
Sbah aç karna bir kaşık ""bal+arısütü+polen""karışımı tavsiye edebilirim arkadaşlarımdan duymuştum ve işe yaradığını düşünüyorum
Allah en güzel hayırlı zamanda bebeğine kavuşmanı nasip etsin

slm canım bende soğan suyu kürünü kullandım fakat adetimin 3 günü başladım taki yumurtlama dönemime kadr bildiğim kadarıyla soğan suyu yumurtlamayıda kolaylaştırıyor rahmi temizliyor yani bebek olma olasılığını yükseltiyor diye biliyorum benim rahimde yara vardı onu kuruttu allaha şükürlerolsun sende bence bu ay hastalanırsan inş böle bişe olmazda hamile kalırsın'' bence adetinin 3.günü başla derim'' kolay gelsin canım

Cvplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Ama ben soğan suyunu içmedim bıraktım. Hiçbirşey yapmamaya karar verdim. Şuan yumurtlama dönemimdeyim içimde bir umut var ama.. Sanki bu ay o müjdeli haberi alıcam inş. Yalnız şimdiden hamilelik psikolojinsine girdim sanırım. Yumurtlama günüm 3 ünde başlıyodu ama benim göğüslerimde ve kasıklarımda hafif bir ağrı başladı acaba tuttu mu bebek var mı? :) inş vardır. Allahım isteyen herkeze hemen nasip eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…