- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
Amiiiiin canım. hepimize nasip olsundualarımı okudum.Allah kabul etsin
aminnnnnn canım.Bende varim canm. Biraz halsizim anca aksama dogru okuyabiliyorum haberiniz olsun . Rabbim niyetlerimizi kabul etsin
Tesekkur ederim.. tamam insallah rabbim kabul etsin bir an once :)M Melegimgelsinartik cnm bu listeyi oku. Bugün yeni başladık. Listeye senide eklerim. Hergün güncel liste paylaşıyorum. Sayfayı takip edersin. Okuduğun zaman okudum diye yazıp bildirirsin canım.
dua kardeşim Allah ın izniyle müjdeyi ver bize. inşallah hamilesindir. sağlıklı sıhhatle kucağına al evladınıBugünkü arkadaşlar ve kendim için okudum kızlar benden dün sabah adet kanı gibi kan gelmeye başladı ama böyle su gibi anlamadım gitti kaşlarimin kenarlarında benek benek lekelenmeler olmaya başladı noluyor bilmiyorum nasip olursa bugün bı kan tahlili yaptıracağım
07.01.2018 Pazar Günü
YA HALİK C.C
@SchonerDuft
@Gokkusagi80 ( kadriye )
C cansu_tr
Dil-i bitab
Her bir kişi için 100 tane toplam 400 tane okuyoruz. Rabbim gönlümüzdekini hayırlısıysa nasip etsin inşallah.
hakkında hayırlısı olsun cnm. bizide habersiz bırakmaBugünkü arkadaşlar ve kendim için okudum kızlar benden dün sabah adet kanı gibi kan gelmeye başladı ama böyle su gibi anlamadım gitti kaşlarimin kenarlarında benek benek lekelenmeler olmaya başladı noluyor bilmiyorum nasip olursa bugün bı kan tahlili yaptıracağım
bugünkü dualarımı okudum.Allah kabul etsin inşAllahYA HALİK C.C.
D darrbee (Betül)
Saklicennet
Gul-i zar
O okaliptus_ (Duygu)
Her bir kişi için 100 tane toplam 400 tane okuyoruz.
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah.
Allah razı olsunbugünkü dualarımı okudum.Allah kabul etsin inşAllah
Okuddum Rabbim dualarımızla kabul etsin inşallah.YA HALİK C.C.
D darrbee (Betül)
Saklicennet
Gul-i zar
O okaliptus_ (Duygu)
Her bir kişi için 100 tane toplam 400 tane okuyoruz.
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah.
CNM SONUÇ ÇIKTIMIBugünkü arkadaşlar için okudum Allah kabul etsin inşallah
Yok canım hemen çıkmıyor ki. İnternetten bakabilirsin dedi ama gece 12den sonra ben olumlu bişi beklemiyorum zaten çünkü dün adet gelmeye başladı şuanda az az geliyor normalde 2.gunu çok yoğun olur anlamadım gitti bide yüzümde lekelenmeler başladı hafiften ve ellerim sisiyor 3 sabah istifra ettim kahvaltıdan sonra ben normalde çok üşüyorum ama birkaç zamandır resmen yanıyorum ateşim yok içten içe yanıyorum bütün kafamdaki soru işaretleri kapanması için yaptırdım işte . 10 gün gelmedi bişi dün geldi belki de lekelenmedir ne bilim. Çok uzun konuştum kusura bakma canımCNM SONUÇ ÇIKTIMI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?