Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Bugünkü arkadaşlar ve kendim için okudum kızlar benden dün sabah adet kanı gibi kan gelmeye başladı ama böyle su gibi anlamadım gitti kaşlarimin kenarlarında benek benek lekelenmeler olmaya başladı noluyor bilmiyorum nasip olursa bugün bı kan tahlili yaptıracağım

dua kardeşim Allah ın izniyle müjdeyi ver bize. inşallah hamilesindir. sağlıklı sıhhatle kucağına al evladını

hakkında hayırlısı olsun cnm. bizide habersiz bırakma

CNM SONUÇ ÇIKTIMI
Yok canım hemen çıkmıyor ki. İnternetten bakabilirsin dedi ama gece 12den sonra ben olumlu bişi beklemiyorum zaten çünkü dün adet gelmeye başladı şuanda az az geliyor normalde 2.gunu çok yoğun olur anlamadım gitti bide yüzümde lekelenmeler başladı hafiften ve ellerim sisiyor 3 sabah istifra ettim kahvaltıdan sonra ben normalde çok üşüyorum ama birkaç zamandır resmen yanıyorum ateşim yok içten içe yanıyorum bütün kafamdaki soru işaretleri kapanması için yaptırdım işte . 10 gün gelmedi bişi dün geldi belki de lekelenmedir ne bilim. Çok uzun konuştum kusura bakma canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…