Okudum. Allah kabul etsin inşallah.
okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnnnYA VARİS C.C
A aselatilgan
albini ( hatice)
Her bir kişi için 200 tane toplam 400 tane okuyoruz. Allah kabul etsin inşallah.
YA VARİS C.C
A aselatilgan
albini ( hatice)
Her bir kişi için 200 tane toplam 400 tane okuyoruz. Allah kabul etsin inşallah.
Evet öyle yazıyo cnm. Çok kişi olduğumuz için 707 belki fazla olur. Daha öncedende böyle okunuyodu.Canim 200 kere yazmissin ama ben internnete arastirmistim 707 defa okunmasi gerektigi yaziyor.sende bi bak istersen eksik okumayalim da
Tamam inşallah okuyorum şu anda beni de eklerseniz çok sevinirimCanım listemiz bugün başladı iki ark için okumaya başlarsan bugün eklerim seni listeye
YA VARİS C.C
Saklicennet
@Gokkusagi80 (kadriye)
okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnnnYA VARİS C.C
Saklicennet
@Gokkusagi80 (kadriye)
Okudum Rabbim kabul etsinYA VARİS C.C
Saklicennet
@Gokkusagi80 (kadriye)
Okudjm Rabbim kabul etsinYA VARİS C.C
A aselatilgan
albini ( hatice)
YA VARİS C.C
A aselatilgan
albini ( hatice)
YA VARİS C.C
Saklicennet
@Gokkusagi80 (kadriye)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?