- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
YA VARİS C.C
@Rabi__y
zeynepppppppp
Bir kişi için 200 tane toplam 400 tane okuyoruz. Allah kabul etsin inşallah.
Bütün listeleri okudun mu cnm?Okudum allah kabul etsin inş
Evet cnm okudum. Lütfen etiketleyin beni ileti gelmiyor. Bazen unutuyorum aklıma gelince kaldığım yerden herkesin duasını okuyorum. Allah kabul eder inş.Bütün listeleri okudun mu cnm?
Zeynep arkadaşımızada yarın okunacak ozamqn paylaşacağım canımyeni duamız nedir
Cnm hergün düzenli olarak sayfaya bakarsan takibi kaçırmazsın. Bazen elimdeki listeyi bile yalnış etiketliyebiliyorum :)Evet cnm okudum. Lütfen etiketleyin beni ileti gelmiyor. Bazen unutuyorum aklıma gelince kaldığım yerden herkesin duasını okuyorum. Allah kabul eder inş.
Okudum Allah kabul etsin inşallah aminnmYA VARİS C.C
@Rabi__y
zeynepppppppp
Bir kişi için 200 tane toplam 400 tane okuyoruz. Allah kabul etsin inşallah.
Cnm bugün son bi ark okuyacağız yeni listeye eklerim senide takipte kalMerhaba bende katilmak istiyorum arkadaslar ne yapmam gerekiyor?
Tmm cnm tesekkur ederimCnm bugün son bi ark okuyacağız yeni listeye eklerim senide takipte kal
YA VARİS C.C
zeynepppppppp
200 tane okuyoruz. Allah kabul etsin inşallah.
Yeni duamız
RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN
Katılmak isteyenler?
(Şifa niyetine hergün listedeki kişiler için 100 tanede Ya Şafi çekeriz Allahın izniyle)
Canım Zeynep kardeşime dün 200 ya Varis okumuştuk yanlış hatırlamıyorsam. Bugün hz İbrahim peygamberin duası ve 100 Şafi mi çekeceğiz tam anlayamadım?YA VARİS C.C
zeynepppppppp
200 tane okuyoruz. Allah kabul etsin inşallah.
Yeni duamız
RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN
Katılmak isteyenler?
(Şifa niyetine hergün listedeki kişiler için 100 tanede Ya Şafi çekeriz Allahın izniyle)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?