tamam canım olur.yarın 2. aşılama tedavisine başlayacağım.2 martta adetim bitmiş olacak inşallah. o zaman bi sonrakine başlarim bende.ALLAH kabul etsinistersen sen bi sonraki listeye katıl cnm?
O zaman okuyamayacağım canımYasin-i Şerif Sûresinin 58′nci Ayet-i
DÜZELTME
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA
@cibilicibilisaksak06
@Monalisa09
Her bir kişi için 134 tane toplam 268 tane okuyoruz.
(tam sayı olsun diye 134 yaptım 5 tane eksik oluyor ben 5 tane fazla okuyacağım arkadaşlar)
(Her bir kişi için 100 tane şifa niyetine Ya Şafi okuyoruz)
Allah kabul etsin.Hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Allah razı olsun bitanem :)C cibilicibilisaksak06 veMonalisa09 için ayet ve ya şafi okudum Allah kabul ve makbul eder inşallah
Canım etiketleme gelmedi bana bi sıkıntı oldu galiba hemen okuyorum rabbim kabul etsin insallahRABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA
@Shencys
@cibilicibilisaksak06
(tam sayı olsun diye 134 yaptım 5 tane eksik oluyor ben 5 tane fazla okuyacağım arkadaşlar)
canım bende mazeret liyim.RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA
@Shencys
@cibilicibilisaksak06
Olur canım ayet ve ya safi okudumKızlar mazaretli olmayanlarla devam edelim liste karıştı tamamen tekrarsan mazeretli olmayanlarla liste yapalım
canım beni etiketlemişsin ama anlayamadim demek istedigini ?Olur canım ayet ve ya safi okudum
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA
She-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?